Anna-Sara fick sitt pris på Elmia

Årets jaktmässa i Jönköping, Elmia Game Fair, pågår för fullt. Under fredagen korades Årets ungdomsjägare, Anna-Sara Persson.

Bakom priset, Årets ungdomsjägare, står Jaktjournalen, Eka-knivar och yrkesjägare Thomas Ekberg. Anna-Sara tilldelas priset bland annat för sitt stora natur-, och jaktintresse. Holger Nilsson, chefredaktör för Jaktjournalen meddelade under lördagen att man från tidningens sida var mycket nöjd med mässan.
-Det har varit ett stort intresse för tidningen och vi har fått in många intressanta reportageförslag från de som besökt oss i montern.

För dig som ännu inte besökt mässan finns fortfarande chansen. Mässan pågår även under söndagen. Du kan också läsa mer om Anna-Sara och Elmia Game Fair i kommande nummer av Jaktjournalen

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Klarar sig kalven i vinter? Hur många älgar dör?

Fagersta (JJ) – Vi har inte upplevt sådant här väder tidigare. Det går inte att förutse hur många vilda djur som kommer att dö till följd av värmen och torkan. Det säger Jägareförbundets forskningsansvarige, Fredrik Widemo.

Annonser