Ändrad tid för Jaktlust

Kungsbacka (JJ) Kvällens avsnitt av programmet Jaktlust med Mikael Ria Jägare och Thomas Ekberg tidigareläggs. Vill man se skånsk drevhjakt får man bänka sig framför tvn en timma tidigare än vanligtvis.

Ikväll handlar Jaktlust som sänds i TV12 om drevjakt från Skåne och man besöker också en helt ny skyttebiograf utanför Göteborg, Stjärnåsen skyttecenter. Vi får också följa med hundföraren Jonas Sandberg med norrbottenspetsens Bobby under drevjakten.

Programmet är i kväll flyttat från ordinarie 19.30 till 18.30. Även säsongens sista program som sänds den 29/12 och handlar om älgjakte med löshund har flyttad sändningstid till 18.00.

Thomas Ekberg och Mikael Jägare som står är männen  bakom serien Jaktlust är i slutförhandlingarna avseende ytterligare en säsong av Jaktlust, vilket i så fall blir den 6:e i ordningen.

AKTUELLT

Ingrid 79 år fällde 20-taggare

Strömsund (JJ) Att åldern inte har någon betydelse är Ingrid Ludwig, 79 år, ett levande bevis på. I går fällde hon en riktig drömtjur på 20-taggar i Lillvikens Jaktlag, i norra Jämtland.

Det är den vikbara Tikkan polisen vill stoppa

Umeå (JJ) Andra vapen kan enkelt plockas isär och blir då kortare än Tikka T3 TAC A1. Men det är bössan med den vikbara kolven polisen vill stoppa. Nu ska saken upp i Kammarrätten och hittills har tvisten om Tobias Lindgrens licens kostat honom 74 000 kronor.

Vad är det för skogsfågel egentligen?

Norrbotten (JJ) Kusinerna Jonte Salomonsson och Joel Salomonsson från Gråträsk och Piteå i Norrbotten är ivriga skogsfågeljägare. I går fällde dock en skogsfågel de aldrig tidigare stött på. Inte ens fågelforskaren Martin Green kan med säkerhet säga vad det rör sig om.

Annonser