Andra vargen i Värmland fälld

Torsby (JJ) Andra vargen sköts nyss på vargjakten i Vimyrenreviret i norra Värmland. Den första fällda har konstaterats bära på skabb.

Andra vargen har fällts i Värmland. Foto: Privat

Vargjakten i Vimyrenreviret i Värmland har nu resulterat i två fällda vargar. Nyss sköts den andra vargen under pågående licensjakt.

Den första vargen sköts relativt omgående i morse. Det fanns ursprungligen spår efter två vargar men det tog en del tid att finna var vargarna delade på sig eftersom det är relativt snöfattigt inne i skogen.

Premiärvargen som fälldes imorse visade sig bära på skabb. Den vargen som nyss fälldes har ännu inte besiktats.

AKTUELLT

Ulkeröd – En undangömd bohuslänsk pärla

Hedekas (JJ) Med utsikt mot Kynnefjäll och omgiven av betesmarker och böljande kullar ligger Ulkeröds Gård. En fantastisk pärla där familjen Lyrdal inte sparat på krutet. För den jakt- och skytteintresserade som uppskattar expertis på alla plan är detta rätt ställe att spendera en helg.

Vi är Jaktjournalen: Tommy jagar helst rovdjur

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen hade inte varit något utan alla våra duktiga medarbetare. Men vilka är de och vad jagar de helst när de inte skriver och fotar för vår räkning? Nu i juli tar vi tempen på personerna bakom kulisserna. I dag är det vår utrustningsredaktör Tommy Östlunds tur.

Annonser