Älgjaktsvinnarna till Ströms Vattudal klara!!!

Kungsbacka (JJ) Nu är vinnarna till Jaktjournalens populära älgjakt i Ströms Vattudal, Jämtland, klara. Fem av tidningens prenumeranter kan nu packa ryggsäcken för några dagars spännande älgjakt.

Emil Grip, Hällefors, var den förste vinnaren som drogs i utlottningen.

Intresset för Jaktjournalens älgjakt med prenumeranter ökar för varje år. Efter fjolårets fantastiska jakt när älgtjurar med både en guld- och silvermedalj fälldes är det inte konstigt att intresset är rekordstort.

– I år har vi fått in 2 800 anmälningar till jakten och nu hoppas vi att årets vinnare ska få en riktigt minnesvärd jakt. Ströms Vattudal är otroligt vackert och här finns verkligen chansen till att få fälla sin drömälg, eller varför inte plötsligt möta en björn, berättar Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

Jakten kommer att genomföras i slutet av oktober och man kan som vanligt följa jakten på Instagram, Facebook och vår hemsida. Naturligtvis kommer vi också att göra ett stort reportage till tidningen med allt som händer.

Vinnarna till 2014 års jakt är:
Emil Grip, Hällefors.
Peter Gerhardsson, Sävsjö.
Henrik Claesson, Tenhult.
Jörgen Wallgren, Askersund.
Tomas Berlin, Heby.

Rangordnade reserver är: 1. Oscar Linde, Västervik, 2. Kent Barsk, Kiruna.

Vinsten är personlig och kan ej överlåtas, vinnarna och reserver underrättas med brev.

Fotnot: I Jaktjournalen nr 4/2014 kan du läsa allt om 2013 års älgjakt.

Ströms Vattudal är kända för sina fina och stora älgar. Vid fjolårets JJ-jakt med prenumeranter fällde Mikael Romlin, Norrköping en stor älgtjur med guldtrofé. Foto: Roger C Åström.

AKTUELLT

Kommun och polis oense om hotfull varg

Finland (JJ) Kommunstyrelsen i Vörå och polisen har kommit ihop sig om en närgången och hotfull varg. Polisen beslöt att den inte skulle avlivas och nu har kommunen JO-anmält polisen.

Ingrid 79 år fällde 20-taggare

Strömsund (JJ) Att åldern inte har någon betydelse är Ingrid Ludwig, 79 år, ett levande bevis på. I går fällde hon en riktig drömtjur på 20-taggar i Lillvikens Jaktlag, i norra Jämtland.

Det är den vikbara Tikkan polisen vill stoppa

Umeå (JJ) Andra vapen kan enkelt plockas isär och blir då kortare än Tikka T3 TAC A1. Men det är bössan med den vikbara kolven polisen vill stoppa. Nu ska saken upp i Kammarrätten och hittills har tvisten om Tobias Lindgrens licens kostat honom 74 000 kronor.

Annonser