Älg jagade upp man i lyktstolpe

Haninge (JJ) En man jagades upp i en lyktstolpe av en älg utanför en matbutik på Vendelsö i Haninge kommun under tisdagskvällen.

Älgen gjorde ett utfall mot en man utanför livsmedelsbutiken.m Först när en bilist såg mannen uppe i lyktstolpen och den argsinta älgen nedanför, kunde mannen räddas.

– Just ute vid Vendelseö är det väldigt mycket mark som passar älgen.

Vad den gjorde utanför en livsmedelsbutik vet jag inte, den kanske åt från rabatterna, säger Albin Näverberg, Stockholmspolisen, till SVTNyheter Stockholm.

Se bilden av mannen och älgen

AKTUELLT

Ulkeröd – En undangömd bohuslänsk pärla

Hedekas (JJ) Med utsikt mot Kynnefjäll och omgiven av betesmarker och böljande kullar ligger Ulkeröds Gård. En fantastisk pärla där familjen Lyrdal inte sparat på krutet. För den jakt- och skytteintresserade som uppskattar expertis på alla plan är detta rätt ställe att spendera en helg.

Vi är Jaktjournalen: Tommy jagar helst rovdjur

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen hade inte varit något utan alla våra duktiga medarbetare. Men vilka är de och vad jagar de helst när de inte skriver och fotar för vår räkning? Nu i juli tar vi tempen på personerna bakom kulisserna. I dag är det vår utrustningsredaktör Tommy Östlunds tur.

Annonser