Jaktnyheter


Vinn älgjakt med Jaktjournalen i Ströms Vattudal

Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.

Exceptionellt stora älgbetesskador i norr

Norrland (JJ) Myndigheten Skogsstyrelsen meddelar att statistiken från årets nu färdiga betesinventering är sammanställd. Resultatet visar områden Norrland med betesskador på tall, större än någonsin uppmätta.

Ny webb och app från Easyhunt

Kungsbacka (JJ) Easyhunt lanserar i dag, fredag, en ny webb och app som ersätter de gamla. Bland annat utlovas supersnabb karta med fastighetsgränser.
Proppful parkering och fullt med folk på invigningen av Jaktias ny jättesatsning Hulukvarn, utanför Jönköping. Se våra direktsändningar på Jaktjournalens facebooksida. #jaktjournalen #jaktia #hulukvarn #jaktarena #jönköpingGrävlingsäsongen är igång men på många håll bidar jägarna fortfarande sin tid i väntan på lägre temperaturer. I senaste Jaktjournalen återfinns ett spännande reportage om Kenny Borg och hans karelartik Nova. Läs detta om jaktsuget blir för stort nu i värmen #jaktjournalen #grävlingsjakt #karelskbjörnhund #löshundsjaktNi missar väl inte #ellingegamefair sista helgen i augusti. Vi är på plats och dessutom officiell mässtidning. Kom förbi oss och snacka jakt, teckna eller förnya din prenumeration och delta i utlottningen av en Winchester XPR i kal. .308 #jaktjournalen #jaktmässa #winchester #utlottning #mässtidning #skåne #mötesplatsförjägareSugna på fantastisk älgjakt? Häng med oss till Ströms Vattudal i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter. Ett alldeles utmärkt skäl att påbörja en prenumeration på Sveriges bästa jakttidning. Utlottningen hittar du på www.jaktjournalen.se #älgjakt #strömsvattudal #löshundsjakt #prenumerationUnder juli månad har vi presenterat alla duktiga medarbetare på Jaktjournalen på vår hemsida. Är ni nyfikna på vad vi gör när vi inte skriver reportage och jaktnyheter? Artiklarna hittar ni på www.jaktjournalen.se Sök på Vi är Jaktjournalen #jaktjournalen #journalister #naturfotografer #jaktreportage #jaktnyheter #redaktion #medarbetareJaktfebern ökar och nu är nr 8.18 på väg till våra prenumeranter. Trevlig läsning. #jaktjournalen #jaktreportage #spänning #veterinärtipsTur man har semester för det hade inte blivit så många timmars sömn innan väckarklockan skulle ringt. Spännande smygjakt med @robincarlander #jaktjournalen #vildsvinsjakt #spannmålsjaktFör en vecka sedan var den nära att ta en chihuahua på en gård. Ikväll lurades den av ett par muspip. #rävlock #skyddsjakt #räv #hästhage #jaktjournalenNi tar vara på de fina kvällarna nu va? #viltvård #skyddsjakt #rävvalp #pyrschjakt #predatorjakt #jaktjournalen #fasanutsättningDet sägs att man inte ska ta i vilda djur. Ibland har man inget val när de lagt sig på farstun vid jaktkojan. Ser ut att bli ett bra år för hararna i alla fall och vi hoppas den lille återförenas med sin mor fast vi tvingats rört vid den. #jaktjournalen #hare
Jägarnas KÖP & SÄLJ
Nytt på Robsoft
Jaktbutiker. Bästa/Sämsta
Oskjuten R8 pipa 30-06 mot grövre
Aimpoint Micro H1, 2MOA, weaverfäste
Ägarna till T3 Tac A1 & Ruger PR
Woodleigh till 8x57
Böcker om jaktrelaterat köpes
PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Annonser