Jaktnyheter


Så blir lodjursjakten 2019

Länsstyrelserna är i färd med att fatta beslut om vinterns lodjursjakt. Flera län har redan fastställt tilldelningen. Här ser du vilka kvoter som meddelats.

Vill stoppa lodjursjakten

Kalmar/Jönköping (JJ) Svenska Rovdjursföreningen emotsätter sig att fem lodjur får skjutas i licensjakt i vinter i Kalmar och Jönköpings län.
Ett gäng taxar, en båt och holmar i Bohuslän. Idag står taxens jaktliga allsidighet på schemat #jaktreportage #taxjakt #minkjakt #rådjursjakt #grävlingjakt #bohuslänTvå fantastiska varelser i samma bildruta. Blir inte mycket bättre! #älgjaktsreportage #jaktjournalen #dalsland #jämthund #surälgkoVår norrländska medarbetare @seger68 förundras över den sydsvenska vilttätheten. Vi misstänker starkt att det nästan blev kortslutning i hjärnkontoret när han på en dag såg fler klövvilt än han gör under en hel höst hemma i Norrbotten #jaktjournalen #drevjakt #dovvilt #vildsvin #rådjurGrattis till vinsten av Småhunds-SM Claes Strömberg och Snöbäckens Kings Lynn. #småhundssm #taxjakt #jaktprov #mästerskap #jaktjournalenBara minuter kvar till släpp på #småhundssm. Ute på Torpön är taxen Kitty och Staffan redo. Följ tävlingen live på Jaktjournalen.se.Provrutorna lottas inför morgondagens #småhundssm. Jaktjournalen är på plats och rapporterar live när #beagle, #basset, #drever och #tax gör upp.
Klockan åtta i morgon släpper dom.Nytt nummer ute nu! Spännande läsning. Möt vakjägaren från Norrbotten som fällt fler rävar än de flesta. Dessutom får ni veta hur jakten med våra prenumeranter gick i Ströms Vattudal #jaktjournalen #jaktreportage #jaktglädjeTaxjakt när den är som bäst med buktande rådjursdrev. Men det är inte alltid så lätt att få djuren i pass, något som jägarna i den västerbottniska dalgången fick uppleva. JJs @seger68 var med när duktiga taxen Bruno till slut fick lön för mödan. #jaktjournalen #taxjakt #drevjakt #rådjursjakt #västerbottenGrattis till SM-titeln Bärimilla Kelly och Bjarne Engström, vinnare av Stövar-SM för harhundar 2018 #jaktjournalen #stövarsm #harjakt #jaktprov #elitprov #hamiltonstövareCarmas hare kom rakt i knät på @joakimmartinson flera hundar driver än. Det är långt i från klart och riktigt spännande! Följ tävlingen på vår hemsida. #Hamiltonstövare #jaktjournalen #hare #svenskhare
Jägarnas KÖP & SÄLJ
Nytt på Robsoft
Jaktbutiker. Bästa/Sämsta
Oskjuten R8 pipa 30-06 mot grövre
Aimpoint Micro H1, 2MOA, weaverfäste
Ägarna till T3 Tac A1 & Ruger PR
Woodleigh till 8x57
Böcker om jaktrelaterat köpes
PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET!

Annonser