100 procent älgjakt släpps på Elmia

Jönköping (JJ) Jägarprofilen Manollo Rodriguez släpper sin första jaktfilm, 100 procent älgjakt på Elmia Game Fair och finns själv på plats i PN Jakts monter.

Ny älgjaktsflim släpps på Elmia nu till helgen.
Många års filmplaner har blivit verklighet och de två sista älgjaktssäongerna för Manollo Rodriguez och hans gråhundar har resulterat i hans första jaktfilm, 100 procent älgjakt.

– Jag har egentligen alltid hålliit på och filmat. De senaste åren har det också blivit en del i skogen. Kompisar har tryckt på och då bestämde jag mig för att göra en jaktfilm, säger han.

Manollo Rodriguez har en stor naturpassion. Detta skildras tydligt i filmen som präglas av ett lugn och vackra naturscenarion kombinerat med löshundsjaktens spänningsmoment.

– Många jaktfilmer blir lite väl mycket krigsfilm. Det ville inte jag göra.

Under Elmia Game Fair finns möjligheten att lägga beslag på de första exemplaren i PN Jakts monter. Kommande höst kommer Manollo Rodriguez fortsätta filma och han berättar att det blir fler jaktfilmer framöver.
 

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser