Vinnarna till älgjakten i Ströms Vattudal klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. I år anmälde 1 397 prenumeranter sitt intresse. Och de lyckliga vinnarna är…

Ett nytt gäng vinnare är dragna för höstens jakt, under förra jakten deltog, f rv Gustav Forsberg, Henrik Utgård, Fredrik Eriksson, Andreas Lundahl och Jonas Sunesson. Foto: Roger C Åström.

Jakten kommer att bedrivas nära natursköna Lidsjöberg i Ströms Vattudal i under tre dagar i slutet av september. Tillsammans med Jaktjournalens medarbetare och vildmarkskocken Klas Staffas.

Älgskötselområdet arbetar långsiktigt med att hålla kvalitén på den fina älgstammen och därför kommer vi inte att skjuta några kapitala älgtjurar under septemberjakten, helt i linje med de rekommendationer som tagits.

Markerna som Jaktjournalen disponerar ägs av Holmen Skog och omfattar 3 600 hektar. Älg- och björntäta marker som alltid bjuder på spännande jaktdagar.

Vi på Jaktjournalen tackar alla som anmält sitt intresse och självklart kommer ni att kunna följa jakten på våra sociala kanaler, hemsida och senare i tidningen.

Vinnarna är:

Mikael Andersson, Lammhult.

Jonny Forslund, Katrineholm.

Daniel Sällh, Djura.

Adam Lundin, Umeå.

Oscar Simonsson, Oskarshamn.

 

Rangordnade reserver:

Greger Einarsson, Slussfors.

Roine Adrelius, Falun.

Vinnare och reserver underättas via e-post.

 

 

0 kommentarer

AKTUELLT

Samarbete över gränserna gav björn

Strömsund (JJ) I morse släppte Ralph Persson, sin plotthund RJ i ett känt björntillhåll i Vimmervattnet. Det blev starten på en lång jakt som buktade över flera jaktlagsgränser. Och även länsgränsen till Västernorrland.

Björnhane bet både jägarna och hunden

Ljusdal (JJ) Det gick riktigt hett till när Erik Söderlund och Axel Wallberg på tisdagen gemensamt fällde en 97-kilos björnhane. Den hann bita och skada både jägarna och en björnhund innan den föll.

Annonser