Vinnarna på Elmia Dag 2

Jönköping (JJ) Försommarvädret fortsätter och trycket högt även inne på mässområdet. Nu har vi dragit vinnarna från jaktjournalens utlottning dag två på Elmia Game Fair.

I dag har det också varit många jägare i Jaktjournalens monter och det har blivit mycket snack om jakter och jakthundar. Bland alla som fyllt i vår talong har vi nu dragit vinnarna av utlottningen dag två.

Henry Btio, Tibro vinner en handkikare från Kite Optics.

Peter Nyberg, Alingsås, Carl-Johan Svärd, Jönköping och Stefan Bryngelsson, Töcksfors vinner var sitt årsabonnemang på Bearplay.se

0 kommentarer

AKTUELLT

Vinn älgjakt i Ströms Vattudal

Drömmer du om att få uppleva älgjakt när den är som bäst. Tveka då inte att anmäla dig till Jaktjournalens Vinnarjakt i Ströms Vattudal i slutet av september. Vi lottar ut fem platser till våra prenumeranter.

Björndel hittad vi gruva

Skellefteå (JJ) Under förmiddagen fick polisen i Skellefteå ett samtal om att man hittat delar av en björn nära en gruva i Västerbotten.

Mårdhund och bisam skadedjur i Finland

Finland (JJ) EU har lagt till mårdhund och elva andra djurarter i sin lista med invasiva främmande djurarter som ska bekämpas. Av djurarterna i Finland lades även bisam på listan, uppger Jord- och skogsbruksministeriet.

Annonser