Vinnarjakt på gång

Lidsjöberg (JJ) I dag reser vi på Jaktjournalen till Ströms Vattudal för att spendera ett par jaktdagar tillsammans med fem taggade prenumeranter.

Älgjakt i Ströms Vattudal på gång. Foto: Per Jonson

Varje år lottar Jaktjournalen ut fem platser till våra prenumeranter så att de har chans att jaga älg med oss ett par dagar i september.

I år kommer prenumeranterna Mattias Zetterlund, Värnamo, Linus Albinsson, Vansbro, Tomas Jonsson, Delsbo, Victor Jönsson, Ronneby och Kim Johansson, Vagnhärad delta på jakten tillsammans med oss.

Just nu sitter vi bilen upp till Lidsjöberg, mellan Strömsund och Gäddede i nordvästra Jämtland.

– Det ska bli riktigt kul att få träffa våra läsare, jaga tillsammans och snacka jakt, säger Holger Nilsson, chefredaktör.

Håll utkik på våra sociala media konton på Facebook och Instagram där vi också kommer uppdatera från jakten.

 

 

AKTUELLT

Film: Här behöver viltet inte svälta ihjäl

Fagersta (JJ) Det kommer larmrapporter att vilt är på väg att svälta ihjäl runt om i Sverige. Ännu är det inte för sent att hjälpa djuren som Uwe och Kjell gör i Fagersta. Jaktjournalen hälsade på med filmkamera.

Webbradio: Så ska vargarna i Rackstadreviret tas bort

Värmland (JJ) Vargdödade jämthundshanen Emil kommer att betyda slutet för Rackstadreviret. Alfavargarna ska skjutas och länsstyrelsens förhoppning är att reviret upplöses, berättar länsstyrelsens rovdjurshandläggare, David Höök, i Jaktjournalens webbradio.

Annonser