Vill göra jakt mer tillgänglig

Kungsbacka (JJ) Appen The Great Wild vill göra jakten mer tillgänglig för jägare. Nu uppdateras den för att öka förutsättningarna för jaktlag att bjuda in gäster.

The Great Wild lanserar nu en ny app med funktioner för ett socialt nätverk, där användaren kan lägga upp bilder och dela med sig av sina erfarenheter och upplevelser till vänner. Appen innehåller också en ny marknadsfunktion för jakt och hjälper jaktlag och markägare att lägga ut tillgängliga jaktplatser och därmed bjuda in nya grupper till jakten.

Såväl nya som erfarna jägare kan söka, hitta och boka nya jakter direkt i appen. Ett system för rekommendation och den personliga användarprofilen skapar trygghet i förmedlingen, skriver apputvecklarna i ett pressmeddelande.

– Vi gör jakten mer tillgänglig genom att göra det enklare för jaktlag att bjuda in gäster till sina jakter. På så sätt får fler större variation i jakten samtidigt som nya jägare kan komma igång och lära sig av erfarna. Det är en överlevnadsfråga för jakten att nästa generation får chansen, säger Johan Eldh, VD.

AKTUELLT

Tracker har fått svenska ägare

Åmotsfors (JJ) Finska hundpejlföretaget Tracker har fått svenska ägare och satsar nu hårt på att utveckla produkter och kundservice. Investmentbolaget Nalka har bildat koncernen Open Air Group som satsar på företag inom jaktsegmentet.

Annonser