Vildsvin påkört fyra gånger

Västerås (JJ) En bilist körde på ett vildsvin på E18 i på måndagskvällen. Sedan körde ytterligare tre bilar på galten.

Händelsen inträffade vid 20.15-tiden, fem kilometer öster om Västerås.
– Det är ungefär som att köra in i en stock, vildsvinet väger ju mellan 150 och 200 kilo, säger Sven-Åke Hammar, vakthavande befäl vid Västmanlandspolisen, till VLT. Ingen av förarna skadades, men bilarna drabbades av plåtskador.

5 kommentarer

AKTUELLT

Webbradio: Ingen vargjakt i norra Värmland?

Värmland (JJ) Länsstyrelsens ståndpunkt om vargpopulationen i norra Värmland har retat upp jägarnas representant i viltförvaltningsdelegationen, Lennart Johannesson. – Att kalla norra Värmland för spridningszon för varg till Dalarna är bedrövligt, säger Lennart Johannesson i Jaktjournalens webbradio.

Webbradio: Älg fälld i Jaktjournalens Vinnarjakt

Jämtland (JJ) Det går bra för jägarna i Jaktjournalens Vinnarjakt i Lidsjöberg i nordvästra Jämtland. På onsdagsförmiddagen fälldes en älg och Tomas Jonsson från Delsbo hade björn på sitt pass. Hör rapporten från jakten i Jaktjournalens webbradio.

Ännu en hund tagen av varg i gamla Rialareviret

Stockholm (JJ) På onsdagsmorgonen kom ytterligare en anmälan om en sällskapshund som blivit tagen av varg i det gamla Rialareviet. – Hundägaren säger att hon var bara någon meter från sin hund när vargen hoppade upp på stigen och tog den, berättar Mikael Pettersson vid polisen.

Annonser