Vargobservation utanför Hedemora

Hedemora(JJ) När Oskar och Lovisa väntade på skolbussen dök plötsligt en varg upp. De hade sin mamma med sig när vargen kom fram cirka 50 meter bort. Det här rapporterar Dalarnas Tidningar/dt.se.

Observationen gjordes någon kilometer utanför Hedemora, under torsdag morgon. Familjen har två kaniner på gården och de var osynliga på torsdag eftermiddag.

– Det har gått rykten om att en katt har blivit tagen av varg nu i veckan, så jag hoppas att kaninerna har gömt sig någonstans. Det är klart att det är obehagligt med vargen så nära inpå. Man vill inte att barnen ska vara ute ensamma, säger mamman till Dalarnas Tidningar/dt.se.

AKTUELLT

Hamilton överst på tronen

Knistad (JJ) Det blev Jesper Karlsson med sin duktiga hamiltontik Malmbäckaren Foxii som tog hem årets Stövar-SM för rävhundar med en mycket stark elitetta.

Nu drar Stövar-SM för rävhundar igång

Skövde (JJ) Hela helgen vankas stövarfest utanför Skövde. Det är nämligen dags för Stövar-SM för rävhundar 2018. Har du inte chans att bevittna mästerskapet på plats gör vi allt för att du ska få med dig tävlingen ändå.

Annonser