Vargjakten avlyst i Dalarna

För 20 minuter sedan avlyste länsstyrelsen i Dalarna vargjakten. Sex vargar är nu skjutna och flera påskjutna.

Jakten på de påskjutna vargarna fortsätter.

Har du bilder eller ytterligare upplysningar, kontakta Jaktjournalen på 070-395 00 94.

8 kommentarer

 • Lola
  Nej, det betydar att eftersøk pågår, for at konstatera om vargen er træffat, eller om jagaren bommat. Kom nu inte met usanning innon du vet vad som er hændt.

 • Knud
  Osanning?
  Jag ställde en fråga, typ en mening med ett avslutande frågetecken > ?
  Det är inget påstående om någon osanning…

  Fråga > Blev det känsligt?

 • Varning för terrorister!
  Lägg inte ut några bilder av vargjägare eller ännu värre – namn! Terrorister skyr inga medel för att ”hämnas”. Brand, stöld, sönderskurna däck, misshandel. Ja, allt detta är dessa inhemska terrorister kapabla till.

 • Varning, varning…
  Ja fytusan, de är lika galna som jägare som mordhotar länstyrelsens vargspårare…;)

 • vrför jakt
  sorgligt när ”vuxna män” behöver leka med gevär och göra ingrepp i vår unika natur- vilka behov är det som styr dessa människor? Jag gissar på hävdelsebehov, behov av makt eller behov av penisförlängare . Kan de söka söka terapi istället , då ställer de till mindre skada

 • Till Lola
  Hej Lola! Du förstår att Knud är dansk och har lite svårt för språket! Jag har föreslagit att vi skall skriva på engelska istället, för att få färre missuppfattningar, men ej lyckats!
  Tack för att Du står upp för våra åsikter.

AKTUELLT

Varför väcker ni björnar, Brunberg?

Kungsbacka (JJ) En film på Youtube visar hur svenska forskare gräver ut och väcker en björn i vinteridet. Vi frågar Sven Brunberg på Skandinaviska björnforskningsprojektet varför de väcker björnar.

Vinnarjakt på gång

Lidsjöberg (JJ) I dag reser vi på Jaktjournalen till Ströms Vattudal för att spendera ett par jaktdagar tillsammans med fem taggade prenumeranter.

Älgdrev rakt genom centrala Råneå

Norrbotten (JJ) Älgjägaren Anders Nordström har aldrig varit med om något liknande. Den stora älgtjuren valde att springa rakt genom centrala Råneå när den fick jämthunden Bullen efter sig.

Skogsägare vill minska rådjursstammen

Gotland (JJ) Egentligen skulle vi behöva skjuta av 5 000 rådjur i en smäll, säger Jan-Erik Dahlbom, skogsinspektör i ett uttalande till tidningen Helagotland.se. Rådjuren på ön äter upp skogsplantorna för skogsbrukarna där.

Meningen med livet

För de allra flesta arter består meningen med livet i att föröka sig och föra sina gener vidare till en ny generation. Människan har en tendens att överdriva.

Jägarna hade rätt

Årets björnjaktpremiär blev som vanligt både spännande och intensiv. En av björnjägarna som Jaktjournalen pratade med vid 08-tiden på morgonen den 21 augusti berättade för mig i samband med att han just fällt en björn. – Här i Gävleborg får man bara en chans så det gäller att allt funkar. Vad han menar är att

Bästa grytan på rådjur

Rådjuret finns i stort sett i hela landet och är dessutom ett av vårt populäraste matvilt. Med all rätt då rådjursköttet enkelt kan möras och är fintrådigt. Lyxar du dessutom till det med att göra en riktigt god gryta av rådjursköttet behöver du inte vara rädd att misslyckas. Ett av många goda recept hittar du

Annonser