Vapenstöld utanför Falköping

Falköping(JJ) Ett vapenskåp har stulits från en sommarstuga i Trävattna, utanför Falköping. Inbrottet i huset har gjorts någon gång mellan lördag och söndag.

I vapenskåpet fanns ett kulgevär, två luftgevär och ett hagelgevär. Polisens tekniker har gjort en brottsplatsundersökning.

Polisen vill gärna ha in tips om intressanta observationer i området, om du har det ring då polisen på telefonnummer 114 14.
Det här rapporterar Falköpings Tidning/falkopingstidning.se.

AKTUELLT

Delade meningar om antal lodjur i Blekinge

Blekinge (JJ) Länsstyrelsen uppskattar att det finns mellan 15 och 20 lodjur i Blekinge län. Jägarnas Riksförbund tror att det är en kraftig underskattning och vill ha jakt på 30 lodjur i vinter.

Vargen i Arvidsjaur stött ett par mil söderut

Norrbotten (JJ) Länsstyrelsens personal har lyckats stöta vargen ett par mil från Arvidsjaur och renarna i Västra Kikkejaure sameby. – Men här har den varit förut, så den har nog bara gått sin vanliga runda, säger en renskötare i Mausjaur sameby.

Film: Leif sågade loss älgen

Stockholm (JJ) Leif Gisslén räddade sannolikt livet på en älg i Stockholms skärgård i onsdags morse. Älgen hade fastnat i en gunga och Leif hjälpte den loss.

Annonser