Uppmanar till kontroll av jakttornen

Östersund(JJ) Jägareförbundet Mitt Norrland uppmanar till kontroll av jakttornen. Orsaken är de sabotage som utförts på jakttorn i länet.

Förbundet menar att eventuella sabotage ska polisanmälas.
– Vi uppmanar alla jaktlag och markägare till att hålla ögonen öppna och att kontrollera sina jakttorn, säger Sven-Gunnar Sivertsson, ordförande för Jägareförbundet Mitt Norrland, till Länstidningen Östersund.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser