Uppbrutet vapenskåp hittat i skogsdunge

Svedala (JJ) Ett uppbrutet vapenskåp hittades i en skogsdunge under lördag. Flera vapen låg i närheten av skåpet.

Efter ett tips från allmänheten gav sig polisen av till fyndplatsen som ligger i Svedala kommun.

När polis kom till platsen hittade de mycket riktigt ett uppbrutet vapenskåp. Men alldeles bredvid ska det även ha hittats ett antal vapen.
Enligt Kvällspostens fotograf som var på platsen handlar det om en hagelbössa, fyra kulgevär och en pistol, skriver Kvällsposten.

AKTUELLT

Björn skjuten i Los

Hälsingland (JJ) En av de närgångna björnarna sköts på måndagskvällen inne i byn Los i Ljusdals kommun.

Björnjaktsbeslutet möts av besvikelse och glädje

Västerbotten (JJ) Björnjägaren Jonas Nordström skrek ut sin glädje när han fick beskedet att björnjakten startar som vanligt 21 augusti. – Jag vrålade så att jobbarkompisarna säkert ramlade ut sina stolar, säger Jonas Nordström.

Film: Så lär du din hund att apportera villkorslöst

Kungsbacka (JJ) På fågeljakten är en bra apportör ovärderlig. Att lära sin fågelhund apportera ordentligt är därför viktigt. JJ:s medarbetare Jonas Seger har 30 års erfarenhet av fågelhundar och vet vad som krävs för att få hunden att apportera även när det är svåra förhållanden.

Debatt: SJF och LRF trycker på om vildsvinen

Kungsbacka (JJ) Svenska Jägareförbundet och Lantbrukarnas Riksförbund gör gemensam sak om vildsvinen. Förbundsordförandena Torbjörn Larsson och Palle Borgström trycker på regeringen och efterlyser i den här debattartikeln lättnader i regelverket som exempelvis hindrar jägare från att sälja vildsvinskött.

Annonser