Ullared Game Fair nästa helg

Ullared (JJ) Nästa helg är dags för årets upplaga av Ullareds stora vlldmarksmässa med inriktning på jakt, fiske och skog.

Ullared Game Fair lockar många besökare och får dessutom ett gratis påhälsning av alla vanliga Gekåskunder.
För tredje året i rad arrangeras nästa helg den stora vildmarksmässan i Ullared. Mässan som är gratis lockar mellan 8 000 och 10 000 besökare enligt arrangörerna. Dessutom är mässan placerad runt shoppingcentret Gekås så vanliga Ullaredsbesökare får en dos av vildmarken de med.

– Det ser riktigt bra ut inför årets mässa. Vi har breddat utbudet med många aktiviteter och har fler utställare än tidigare år, säger Peder Andersson som är med och arrangerar mässan.

AKTUELLT

M: Förenkla för laglydiga vapenägare!

Kungsbacka (JJ) Det borde vara möjligt för jägare och sportskyttar att äga fler vapen än i dag. Det skriver moderaternas landsbygdspolitiske talesperson, Sten Bergheden, och moderate riksdagsmannen John Widegren i den här debattartikeln.

Webbradio: Så resonerar rätten om Benelli MR1

Kungsbacka (JJ) Kammarrättens dom om halvautomaten Benelli MR1 tas emot med bestörtning bland svenska jägare och skyttar. I Jaktjournalens webbradio förklarar ordföranden i målet, kammarrättsråd Marie-Louise Kraft, hur domstolen resonerat.

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Annonser