Tre män hotade skyddsjägare

Landskrona (JJ) Tre personer attackerade en kommunal skyddsjägare på uppdrag i Landskrona. Mannen har kommunens uppdrag att minska antalet måsar i Landskrona och den saken sköter han med gevär.

Det kan vara förenat med fara att skyddsjaga måsar. Foto: Istock

När han sköt mot måsar på Pumpgatan i staden förra veckan, började en man förolämpa honom. Jägaren backade då undan. Strax därefter dök annan man upp och började filma skyddsjägaren som då försökte komma undan i sin bil, men männen blockerade vägen för honom.

De slog och sparkade mot bilen och också på mannen genom det öppna fönstret. Männen hotade också att döda skytten. Ytterligare en man dök upp och försökte med sin bil blockera utfarten. Jägaren lyckades komma undan och polisanmäla förloppet, skrivet Landskrona Posten.

0 kommentarer

AKTUELLT

Vargdrabbad matte berättar om attacken

Vallentuna (JJ) Ann-Margret Neikter berättar nu i media hur det gick till när hennes cavalier king charles spaniel blev tagen av varg. – I ögonblicket jag vände mig om och tittade ner, bet den Lacey i nacken, berättar hon för Mitt i hela Stockholm.

Johans nya Blaser funkar inte

Västerås (JJ) Johan Rydberg har kostat på drygt 35 000 kronor för att få ett pålitigt vapen för björnjakt och eftersök. Men den nya studsaren, Blaser R8, funkar inte - den kastar inte ut tomhylsorna.

Annonser