Tomas Nilsson vann tatueringstävlingen

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalens tatueringstävling som rörstats fram på vår Facebooksida är nu avgjord. Våra besökare på sidan har röstat fram Tomas Nilsson, Nora som vinnare, tätt följ av Robert Klöfver, Borlänge.

Tomas Nilsson fick flest ”Gilla” för sin tatuering föreställande en älghund skällande på en stor älgtjur som täcker hela hans ryggtavla.

– Jag har haft den här tatueringen i cirka tre år och det är en hyllning till min gamla älghund Burr. Numera har vi inte så mycket älgjakt här i Nora, vargarna har förstört allt och nyligen hade jag varg på trappan som åt  upp kattmaten, berättar Tomas som vunnit en helårsprenumeration på Jaktjournalen.

Tomas Nilsson vann JJ:s tatueringstävling på Facebook med ståndskall på en stor älgtjur. Som god tvåa kom Robert Klöfver, Borlänge, med en mycket fin björntatuering

Jaktjournalen passar på att tacka de 40-tal jägare som skickat in sina bidrag och för alla som ”Gillat” tatueringarna.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser