Tomas Nilsson vann tatueringstävlingen

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalens tatueringstävling som rörstats fram på vår Facebooksida är nu avgjord. Våra besökare på sidan har röstat fram Tomas Nilsson, Nora som vinnare, tätt följ av Robert Klöfver, Borlänge.

Tomas Nilsson fick flest ”Gilla” för sin tatuering föreställande en älghund skällande på en stor älgtjur som täcker hela hans ryggtavla.

– Jag har haft den här tatueringen i cirka tre år och det är en hyllning till min gamla älghund Burr. Numera har vi inte så mycket älgjakt här i Nora, vargarna har förstört allt och nyligen hade jag varg på trappan som åt  upp kattmaten, berättar Tomas som vunnit en helårsprenumeration på Jaktjournalen.

Tomas Nilsson vann JJ:s tatueringstävling på Facebook med ståndskall på en stor älgtjur. Som god tvåa kom Robert Klöfver, Borlänge, med en mycket fin björntatuering

Jaktjournalen passar på att tacka de 40-tal jägare som skickat in sina bidrag och för alla som ”Gillat” tatueringarna.

AKTUELLT

Tracker har fått svenska ägare

Åmotsfors (JJ) Finska hundpejlföretaget Tracker har fått svenska ägare och satsar nu hårt på att utveckla produkter och kundservice. Investmentbolaget Nalka har bildat koncernen Open Air Group som satsar på företag inom jaktsegmentet.

Björn skjuten i Los

Hälsingland (JJ) En av de närgångna björnarna sköts på måndagskvällen inne i byn Los i Ljusdals kommun.

Björnjaktsbeslutet möts av besvikelse och glädje

Västerbotten (JJ) Björnjägaren Jonas Nordström skrek ut sin glädje när han fick beskedet att björnjakten startar som vanligt 21 augusti. – Jag vrålade så att jobbarkompisarna säkert ramlade ut sina stolar, säger Jonas Nordström.

Annonser