Telefontid införs till vapenhandläggare

Jämtland(JJ) Telefontid införs nu till polisens vapenhandläggarna i Jämtlands län. Detta gäller under perioden från den 1 juni fram till 30 september.

Telefontiden som gäller är klockan 09.30-11.30 – måndag till fredag. Den som vill komma i kontakt med en vapenhandläggare ringer 114 14 och ber att få bli kopplad. Det här meddelar polisen på sin hemsida.

AKTUELLT

M: Förenkla för laglydiga vapenägare!

Kungsbacka (JJ) Det borde vara möjligt för jägare och sportskyttar att äga fler vapen än i dag. Det skriver moderaternas landsbygdspolitiske talesperson, Sten Bergheden, och moderate riksdagsmannen John Widegren i den här debattartikeln.

Webbradio: Så resonerar rätten om Benelli MR1

Kungsbacka (JJ) Kammarrättens dom om halvautomaten Benelli MR1 tas emot med bestörtning bland svenska jägare och skyttar. I Jaktjournalens webbradio förklarar ordföranden i målet, kammarrättsråd Marie-Louise Kraft, hur domstolen resonerat.

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Annonser