Swarovski släpper ny minikikare

Den nya kompakta kikaren CL Pocket från Swarovski är liten på utsidan men stor på insidan Kikaren ger enastående optisk prestanda och kikarkomfort, samtidigt som den är tillräckligt liten för att kunna följa med dig överallt.
En ny bekantskap inför höstens jakter kanske.

Den kompakta Pocket-kikaren lanserades 1989 och är en av Swarovskis mest framgångsrika produkter. Den har utvecklats till en trogen, pålitlig följeslagare under fritidsaktiviteter som vandring, resor och jakt, och den passar perfekt som extrakikare i bilen eller jaktstugan.

Baserat på denna framgångsrika produkt har nu den helt nya kikaren CL Pocket lanserats. Kikaren erbjuder unik optisk kvalitet av den allra högsta graden inom det kompakta sortimentet. När den är hopfälld är CL Pocket en kompakt kikare, men när du fäller ut den så får du en fullständig kikare utan några kompromisser.

Bilder med hög kontrast, bra skärpa och pålitlig färgåtergivning ger oförglömliga kikarupplevelser, medan det stora synfältet och den absoluta lämpligheten för glasögonbärare garanterar bekväm observation. Kikaren är perfekt för jägare som särskilt uppskattar en kompakt storlek, lätt design och omfattande kikarkomfort, men som inte är villiga att kompromissa på optisk kvalitet när de iakttar sitt byte eller försöker sikta det korrekt.

Kikaren finns i modellerna 8×25 och 10×25, tillgängliga i svart, grön och sandbrun, kommer att finnas hos utvalda återförsäljare från och med september 2013.

swarovski2.jpg

AKTUELLT

Nu drar Stövar-SM för rävhundar igång

Skövde (JJ) Hela helgen vankas stövarfest utanför Skövde. Det är nämligen dags för Stövar-SM för rävhundar 2018. Har du inte chans att bevittna mästerskapet på plats gör vi allt för att du ska få med dig tävlingen ändå.

Debatt: Vi behöver skjuta fler vargar i Sverige

Svenska Rovdjursföreningens styrelseledamot Björn Ljunggren har i en debattartikel i en lång rad svenska dagstidningar efterlyst fler vargar i Sverige. Här svarar jägaren Anders Lindell på Ljunggrens artikel och föreslår istället utökad vargjakt.

Annonser