Svenska stövarklubben nysatsar på webben

Kungsbacka (JJ) Svenska Stövarklubben lanserar inom ett par veckor en ny webbsida. Satsningen är en del i en större kommunikationöversyn klubben gör.

– Vi kommer göra ett facelift av sidan så den anpassas till de senaste mjukvarorna. Vi jobbar också med att göra sidan kompatibel till läsplattor och smartphones, säger Freddy Kjellström som är ordförande i klubben.

Enligt Freddy Kjellström har klubben påbörjat ett arbete med att stärka informationskanalerna till medlemmarna.

– Vi märker att det i dag finns ett större behov att snabbt få reda på resultat från större prov och få med sig nyheter inom klubben.Förhoppningen är att den nya hemsidan ska vara klar och lanseras innan påsk nu i april.

AKTUELLT

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Bjud på Mannerströms kryddiga vildsvinsskinka

Kungsbacka (JJ) Mästerkocken Leif Mannerström bjuder nu i juletider Jaktjournalens läsare på ett härligt vildsvinsskinkerecept. Det är vilt, kryddigt och doftar jul. Överraska släkten och sätt lite guldkant på årets julbord.

Delade meningar om antal lodjur i Blekinge

Blekinge (JJ) Länsstyrelsen uppskattar att det finns mellan 15 och 20 lodjur i Blekinge län. Jägarnas Riksförbund tror att det är en kraftig underskattning och vill ha jakt på 30 lodjur i vinter.

Annonser