Succé för jaktprogram

Diana Stigar Jakt & Jägarliv fick en kanonstart förra helgen när det första av tio nya jaktprogram visades på TV. På söndag är det dags för nästa avsnitt.

– Vi har fått ett otroligt fint gensvar från första programmet som handlade om bockjakt och tillvaratagande, berättar programmets filmare och redigarare Mikael Jägare.Jakt & Jägarliv sänds på Kanal Lokal på bästa sändningstid, söndagar klockan 21.00, med repris måndagar samma dag.– Alla TV-tittare kan inte se Kanal Lokal och därför kan alla intresserade beställa avsnitten (www.jaktochfiskefilm.se) och få dem hemskickade på DVD, berättar Mikael Jägare.Söndagens program kommer bland annat att handla om duvjakt.

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser