Succé för Jaktjournalen på Elmia Game Fair!

Nu är Elmia Game Fair 2011 över. Jaktjournalen har packat ihop sin monter och kan enkelt summera årets resultat: Succé!

Elmia Game Fair som arrangerats i Jönköping den 2-4 juni lockade cirka 20 000 besökare. Självklart fanns Jaktjournalen på plats med en stor del av sina medarbetare.

– Vi hade fantastiska dagar med en härlig publik. Engagerade jägare som verkligen längtar efter en ny jaktsäsong. Redan första dagen såg vi att vårt gamla försäljningsrekord skulle slås och så blev det. När portarna stängdes i går kväll hade mer än dubbelt så många som tidigare tecknat ny prenumeration på tidningen, berättar chefredaktör Holger Nilsson.

Vid årsskiftet blev Jaktjournalen landets största fristående jakttidningen och framgångarna fortsätter. Många besökare berömde tidningen och flera av medarbetarna fick till och med skriva autografer.

– Det här sporrar oss naturligtvis att fortsätta utveckla tidningen, ett arbete som bara känns roligt när vi får sådan positiv respons, berättar Holger.

Vinnaren av studsaren Blaser R8 och de 15 vinnarna av TV-spelet Dangeures Hunt kommer att publiceras här på hemsidan den 15 juni och naturligtvis även i tidningen.

Redan i nästa nummer av Jaktjournalen är det nya tävlingar för våra prenumeranter, då kan man bland annat vinna en spännande björnjakt med Rasmus Boström och Jaktjournalen i björntäta Ströms Vattudal.

0 kommentarer

AKTUELLT

Webbradio: Ingen vargjakt i norra Värmland?

Värmland (JJ) Länsstyrelsens ståndpunkt om vargpopulationen i norra Värmland har retat upp jägarnas representant i viltförvaltningsdelegationen, Lennart Johannesson. – Att kalla norra Värmland för spridningszon för varg till Dalarna är bedrövligt, säger Lennart Johannesson i Jaktjournalens webbradio.

Webbradio: Älg fälld i Jaktjournalens Vinnarjakt

Jämtland (JJ) Det går bra för jägarna i Jaktjournalens Vinnarjakt i Lidsjöberg i nordvästra Jämtland. På onsdagsförmiddagen fälldes en älg och Tomas Jonsson från Delsbo hade björn på sitt pass. Hör rapporten från jakten i Jaktjournalens webbradio.

Ännu en hund tagen av varg i gamla Rialareviret

Stockholm (JJ) På onsdagsmorgonen kom ytterligare en anmälan om en sällskapshund som blivit tagen av varg i det gamla Rialareviet. – Hundägaren säger att hon var bara någon meter från sin hund när vargen hoppade upp på stigen och tog den, berättar Mikael Pettersson vid polisen.

Varför väcker ni björnar, Brunberg?

Kungsbacka (JJ) En film på Youtube visar hur svenska forskare gräver ut och väcker en björn i vinteridet. Vi frågar Sven Brunberg på Skandinaviska björnforskningsprojektet varför de väcker björnar.

Vinnarjakt på gång

Lidsjöberg (JJ) I dag reser vi på Jaktjournalen till Ströms Vattudal för att spendera ett par jaktdagar tillsammans med fem taggade prenumeranter.

Annonser