Stulna hundar åter hos ägaren

ÄLMHULT(JJ). De två stulna hundarna i Älmhult är nu återförenade med en lycklig ägare. Som JJ berättade i går stals ägarens bil, med de båda hundarna i, under måndagen.

– Först trodde jag att det var ett skämt men när jag insåg att bilen och hundarna var borta blev det en sådan ilska att jag tappade hela pannan, säger ägaren Jonas Olsson till Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Sökandet efter hundarna kom i gång bland annat tack vare radioprogrammet Morgon i P4 och Fackebook. Det var en jägare som hittade jämthunden i Hovmantorp och en kvinna hittade taxen i Norrhult.
– Det var en riktigt go känsla. Det finns riktigt trevligt folk uppe i Norrhult, så jag måste passa på att tacka dem, säger Olsson som också återfann sin bil i Norrhult. 

0 kommentarer

AKTUELLT

Ny matematik kan ändra vargstammens storlek

Kungsbacka (JJ) Ett nytt beräkningssätt av vargstammens storlek planerar att införas 2019. Det förslag som ligger på bordet idag skulle i ett slag kunna minska vargstammen radikalt. – Därför är det väldigt viktigt att jägarna deltar i den spillningsinventering som inleds den första oktober, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen.

Annonser