Stövarklubbens redaktör återvänder

Vid styrelsemöte 26 juli beslutade en enig styrelse om att Anders Johansson, Eksjö, får tjänsten som redaktör för Svenska Stövarklubbens Tidskrift.

– Det ska bli stimulerande att fortsätta jobbet som redaktör. Det finns nämligen en positivitet ett stort angagemang i den nya styrelsen, säger Anders Johansson. Under de år jag tidigare suttit som redatör har jag konstaterat att det också finns ett enormt intresse och kunnande bland våra förtroendevalda och medlemmar ute i landet. Kan vi ta tillvara detta är vi en vinnare bland Sveriges jaktrhundsklubbar, avslutar Anders. Redaktören kommer att ingå i Redaktions- och PR-kommittén och bistå i det framtida kvalitets- och utvecklingsarbete som rör både Svenska Stövarklubbens Tidskrift och Svenska Stövarklubbens hemsida. Redaktören kommer även att tillsammans med styrelsen arbeta för utarbetandet av förslag till en förändrad utformning och layout av tidskriften och hemsidan samt utformning av förslag till ny informations- och publikationspolicy inför nästa Stövarfullmäktige år 2008.    

AKTUELLT

Bjud på Mannerströms kryddiga vildsvinsskinka

Kungsbacka (JJ) Mästerkocken Leif Mannerström bjuder nu i juletider Jaktjournalens läsare på ett härligt vildsvinsskinkerecept. Det är vilt, kryddigt och doftar jul. Överraska släkten och sätt lite guldkant på årets julbord.

Delade meningar om antal lodjur i Blekinge

Blekinge (JJ) Länsstyrelsen uppskattar att det finns mellan 15 och 20 lodjur i Blekinge län. Jägarnas Riksförbund tror att det är en kraftig underskattning och vill ha jakt på 30 lodjur i vinter.

Vargen i Arvidsjaur stött ett par mil söderut

Norrbotten (JJ) Länsstyrelsens personal har lyckats stöta vargen ett par mil från Arvidsjaur och renarna i Västra Kikkejaure sameby. – Men här har den varit förut, så den har nog bara gått sin vanliga runda, säger en renskötare i Mausjaur sameby.

Film: Leif sågade loss älgen

Stockholm (JJ) Leif Gisslén räddade sannolikt livet på en älg i Stockholms skärgård i onsdags morse. Älgen hade fastnat i en gunga och Leif hjälpte den loss.

Annonser