Storsatsning på ny jaktbutik i Stockholm!

I oktober får Stockholms jägare ett nytt utflyktsmål. Här öppnar Sveriges största jakt- och sportfiskebutik. På 1 200 kvadratmeter samlar man allt för jägaren och sportfiskaren. Bakom disken återfinns några av Sveriges bästa jakt- och fiskeexperter.

Den 8:e oktober slår Sveriges största jakt- och sportfiskebutik upp portarna i Vårby i Stockholm. Bakom satsningen står bland annat den svenska sportfiskeprofilen Berra Mårdh och erfarna entreprenörer som brinner för jakt.

– Vapenavdelningen, jaktkonfektion, marinelektronik och fiskeutrustning – på varje avdelning har vi några av Sveriges mest kunniga experter som ska hjälpa kunderna till bästa köp, berättar Andreas “Coci” Philipson, ansvarig för butikens jaktavdelning.

Imponerande bredd i sortimentet

Butiken Huntyard & Berras kommer också att ha en unik bredd. Eftersom lokalerna är stora har man möjlighet att vara heltäckande. Här finns Sveriges största utbud av allt jägaren behöver: vapen, kläder, ammunition och tillbehör, men också utrustning och foder för hund och vilt liksom allt annat som hör jakten till.

Utbudet är lika brett för sportfiskaren. Här finns rullar, spön, linor och beten, men också marinelektronik som ekolod och navigationsutrustning, båtar och motorer.

Inga ”stockholmspriser”

– Det finns en känd sanning bland alla Stockholms jägare att man betalar “stockholmspriser”. I jaktlag ute i landet jämför man förundrat vad saker kostar, säger Andreas “Coci” Philipson. Vi kommer att använda vårt läge för att konkurrera. Nu finns en möjlighet att handla både jakt- och sportfiskeutrustning till rätt pris, även i Stockholm.

Samtidigt slår Huntyard & Berras upp sin webbshop, www.huntyardberras.com

0 kommentarer

AKTUELLT

Webbradio: Ingen vargjakt i norra Värmland?

Värmland (JJ) Länsstyrelsens ståndpunkt om vargpopulationen i norra Värmland har retat upp jägarnas representant i viltförvaltningsdelegationen, Lennart Johannesson. – Att kalla norra Värmland för spridningszon för varg till Dalarna är bedrövligt, säger Lennart Johannesson i Jaktjournalens webbradio.

Webbradio: Älg fälld i Jaktjournalens Vinnarjakt

Jämtland (JJ) Det går bra för jägarna i Jaktjournalens Vinnarjakt i Lidsjöberg i nordvästra Jämtland. På onsdagsförmiddagen fälldes en älg och Tomas Jonsson från Delsbo hade björn på sitt pass. Hör rapporten från jakten i Jaktjournalens webbradio.

Ännu en hund tagen av varg i gamla Rialareviret

Stockholm (JJ) På onsdagsmorgonen kom ytterligare en anmälan om en sällskapshund som blivit tagen av varg i det gamla Rialareviet. – Hundägaren säger att hon var bara någon meter från sin hund när vargen hoppade upp på stigen och tog den, berättar Mikael Pettersson vid polisen.

Varför väcker ni björnar, Brunberg?

Kungsbacka (JJ) En film på Youtube visar hur svenska forskare gräver ut och väcker en björn i vinteridet. Vi frågar Sven Brunberg på Skandinaviska björnforskningsprojektet varför de väcker björnar.

Vinnarjakt på gång

Lidsjöberg (JJ) I dag reser vi på Jaktjournalen till Ströms Vattudal för att spendera ett par jaktdagar tillsammans med fem taggade prenumeranter.

Annonser