Stal hagelgevär

Jävre (JJ) Natten till lördagen stals under ett inbrott i ett hus i Jävre två hagelgevär.

Inbrottet skedde under sen lördags kväll eller tidig natt i Jävrebyn. Husägaren kom hem vid tvåtiden på natten och upptäckte då att någon gjort inbrott i huset genom att slå sönder en ruta i altandörren.

Vapenskåpet hade brutits upp och två hagelgevär har tagits. Henry Nilsson, förundersökningsledare på polisen i Norrbotten säger till Piteå Tidningen att den här typen av vapenstölder är ovanliga.

AKTUELLT

Stövarjägare samlar in pengar mot barncancer

Växjö (JJ) Stövarjägare samlar in pengar för kampen mot barncancer. – Det har blivit en stor succé och vi kör den 3 februari i år. Vi siktar på att samla in kanske 100 000 kronor, säger en av initiativtagarna, Bengt Lindell i Jaktjournalens webbradio.

Uppdaterad: Jakt på en varg till i Dalarna

Dalarna (JJ) Skabbvargen som fälldes i Flatenreviret räknas inte in i licensen. Därför blir det jakt på en varg till. Men ambitionen har inte varit att tömma reviret, säger Jonas Bergman på länsstyrelsen i Jaktjournalens webbradio.

Nya rekordsiffror för Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Utvecklingen går framåt för Jaktjournalen som idag kan presentera rekordsiffror både för tidningen och hemsidan. – Jättekul att landets jägare uppskattar det vi gör, säger chefredaktör Holger Nilsson.

Annonser