Easy Hunt – Social media för jägare

Kungsbacka (JJ) E-tjänsten för jaktlag, Easyhunt (tidigare Krut) satsar stort. Nu bygger de ut sin app med en funktionalitet snarlik den sociala medier använder.

I appen och på Easyhunts hemsida kan jaktlag skapa sin egen hemsida och jaktkarta. I dag finns 54 000 medlemmar varav 32 000 i Sverige. Nyligen lanserades en personlig webbsida där varje medlem dela sina jaktupplevelser i text och bild med andra och även följa andra jägare.

– Man skulle kunna säga att den nya funktionen är som ett linkedin för jägare. Störta nyttan är helt klart att hålla kontakten med nya jaktkamrater man kanske inte träffar i andra sammanhang och bygga ut sitt jaktliga nätverk, säger John Eriksson, Easyhunt.

 

AKTUELLT

Stövarjägare samlar in pengar mot barncancer

Växjö (JJ) Stövarjägare samlar in pengar för kampen mot barncancer. – Det har blivit en stor succé och vi kör den 3 februari i år. Vi siktar på att samla in kanske 100 000 kronor, säger en av initiativtagarna, Bengt Lindell i Jaktjournalens webbradio.

Uppdaterad: Jakt på en varg till i Dalarna

Dalarna (JJ) Skabbvargen som fälldes i Flatenreviret räknas inte in i licensen. Därför blir det jakt på en varg till. Men ambitionen har inte varit att tömma reviret, säger Jonas Bergman på länsstyrelsen i Jaktjournalens webbradio.

Nya rekordsiffror för Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Utvecklingen går framåt för Jaktjournalen som idag kan presentera rekordsiffror både för tidningen och hemsidan. – Jättekul att landets jägare uppskattar det vi gör, säger chefredaktör Holger Nilsson.

Annonser