Sköt 23-taggare – rädd för jägarhat

Ljusdal (JJ) Den jägare som den gångna helgen fällde en 23-taggare i Hälsingland vill inte utsättas för jägarhat. Därför väljer han att vara anonym.

Ljusdals-Posten berättar att mannen sköt älgen i trakterna av Letsbo. Det är den andra stora älgen som jägaren skjuter i området.

– Då var det en 16-taggare på nästan samma ställe. Så det dröjer kanske inte så lång tid innan jag fäller en stor älg till. Det finns gott om storoxar, det gör det faktiskt. säger jägaren till Ljusdals-Posten.

Han vill inte utsättas för att jägarhat via sociala medier eller i sin telefon. Därför offentliggör han inte sitt namn när han berättar om sitt fina byte.

AKTUELLT

Nya rekordsiffror för Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) Utvecklingen går framåt för Jaktjournalen som idag kan presentera rekordsiffror både för tidningen och hemsidan. – Jättekul att landets jägare uppskattar det vi gör, säger chefredaktör Holger Nilsson.

Jan-Erik och hunden drunknade

Kramfors (JJ) Det var Jan-Erik Söderström, Kramfors, och hans hund Rex, som i helgen hittades drunknade utanför Kramfors där de gått ned sig i en vak.

Annonser