Sex personer attackerade av vargar

Kina (JJ) Sex personer i en liten by i Kina attackerades nyligen av en vargflock som sökt sig dit i jakt på föda. En person fick ena örat avrivet.

Det är Daily Mails nätupplaga som skriver om angreppet och dessutom publicerar bilder på de sargade och skadade byborna.

Angreppet skedde i på en gård i  Xinjiang regionen i nordvästra Kina. Området hyser en stor vargpopulation och extrem torka har minskat stammarna av deras naturliga bytesdjur.

Fem vargar dök plötsligt upp bland husen och började attackera de boende. Sex personer lyckades inte söka skydd i tid blev skadade under attacken, två av dem allvarligt.

Innan vargarna lämnade byn dödade de också tamboskap som fanns i området, rapporterar Daily Mail

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser