Säljsuccé för nya stora Jaktjournalen

Kungsbacka (JJ) I dag fick Jaktjournalen siffrorna på lösnummerförsäljningen av premiärnumret för nya stora Jaktjournalen, JJ 3/13. Första numret blev en riktig säljsuccé med en ökning på hela 28 procent.
Premiärnumret av stora Jaktjournalen satte nytt säljrekord.

Som alla JJ-läsare redan känner till ökade vi formatet på tidningen från vårt marsnummer, JJ 3/13. Vi har också ökat antal sidor med en del nya redaktionella innehåll, samt en ny fräsch layout.

– Det här är inget annat än en säljsuccé och kanonroligt att våra läsare verkligen gillar de nya greppen. Man kan aldrig vara 100 procent säker när man försöker utveckla, men vi har varit noggranna med tester och undersökningar med våra läsare. De har hjälpt oss att göra tidningen bättre och det känns verkligen jätteroligt, berättar Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

Trots att läsarna både får en större tidning och fler sidor har Jaktjournalen inte höjt priset.

I går kom ännu ett nytt nummer av Jaktjournalen ut, JJ 4/13 och förväntningarna är naturligtvis höga på att även det fullmatade numret ska locka jägarna.

– Lösnummerförsäljningen är viktig för oss, vi har redan trogna prenumeranter som fortsätter år efter år. Som prenumerant får de ett fullmatat koncept med jägarförsäkring, gratis tillgång till hela hemsidan – www.jaktjournalen.se – och landets största fristående jakttidning.

– Lösnummerförsäljningen är en viktig indikation på intresset för tidningen eftersom många nya prenumeranter börjar som lösnummerköpare, sammanfattar Holger.

AKTUELLT

Stängda viltövergångar stoppar älgar i Långed

Nordmaling (JJ) Älgarna som kommer vandrande till Långed kan inte fortsätta över E4:an och ned till kusten. Trafikverket har stängt tre viltövergångar för att hindra renar att komma ut på vägen. – Älgarna blir fångade och jagade, säger jägaren Henning Hallström.

Prisvärda nykomlingar från F.A.I.R.

Italienska F.A.I.R. fortsätter att erbjuda nyheter på hagelmarknaden. F.A.I.R. Game och F.A.I.R. Light. Light kan ses som en mindre kopia av Game. Både kolv och pipset har kortats. Viktskillnaden är två hekto. Inte mycket kan tyckas men efter en dag i skogen eller på fjället blir det skillnad. Båda bössorna är gedigna och välarbetade. Dessutom prisvärda.

Malmbäckaren Foxii – En av hamiltonrasens främsta rävhundar!

Att vara 20 år och ha en egen stövare tillhör ovanligheterna. Att hunden också är champion är ändå mer sällsynt. För Jesper Karlsson, Kville och hans hamiltontik SE J (RÄV)CH Malmbäckaren Foxii är det inga konstigheter. Stövarjakten har legat varmt om hjärtat sedan barnsben och sedan han köpte Foxii har jakten gått som på räls.

Utredning hotar jakthundsträning

Nyligen presenterade regeringen ett förslag till ny djurskyddslag, ett förslag som berör jakthundsträning och jakt på flera punkter. Men i dagsläget är det oklart hur djurskyddslagen ändras, först ska en remiss behandlas av lagrådet.

Lider svenska jägaren av restviktsneuros eller…?

Vi har nog alla suttit i den där jaktstugan eller vad det nu är, när kalibrar och kulor kommit på tal. Ni vet, helt plötsligt är alla experter och vet exakt vad som biter bäst på älgar, vildsvin och björnar. I bland kanske med en rätt ringa erfarenhet?

Annonser