Roger Bäck dansar med björnar

Östersund (JJ) Den sjungande björnjägaren Roger Bäck släpper i sommar sin andra CD med låtar från björnjakt.

I sommar släpper Roger Bäck sin andra CD.

Roger Bäck, Nälden, kommer att släppa sin andra CD ”Björnens sista dans” i samband med Fäviken Game Fair senare i sommar. 2012 debuterade han med ”Ödemarksjägaren” som blev en dundersuccé då den sålda hela 6 500 exemplar.

– Nu ska det bli spännande att se hur nya skivan tas emot. Den innehåller elva låtar från min egen jakt, bland annat”Björnens sista dans” som handlar om upplevelsen när man smyger in på ett björnstånd, en annan låt handlar om Kodiak, min plotthund som blev vargdödad på en myr i Dalsland, berättar Roger.

Här kan du lyssna på trailern:

http://film.jaktjournalen.se/index.php?page=search&cat=Trailers

AKTUELLT

Hur stoppas aktivister som saboterar vargjakt?

Västmanland (JJ) Aktivister stör vargjakten i Kölstareviret i Västmanland. – Det är märkligt att polisen inte agerar, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen i Jaktjournalens webbradio. Men polisen meddelar att utredning pågår.

Evalds företag ruinerades av Naturvårdsverket – nu stämmer han staten

Evald Hellgren bedrev en blomstrande näringsverksamhet i Örträsk i Västerbotten när Naturvårdsverket felaktigt drog in tillståndet för hans populära vildsvinsfälla Sinkabirum. Två år senare fick han rätt i kammarrätten, som konstaterade att Naturvårdsverket överhuvudtaget ”inte haft fog för sitt beslut” – men då hade hans firma ruinerats. Evald vände sig till Justitiekanslern för att få ersättning för sina förluster men fick avslag med motiveringen att Naturvårdsverkets fel inte varit tillräckligt ”uppenbart”. Nu stämmer Evald Hellgren staten med hjälp av Centrum för rättvisa.

Annonser