Rekord för Jaktjournalens webbtidning i augusti

Kungsbacka (JJ) Det blev rekord för Jaktjournalens webbupplaga i augusti. 317 346 unika besökare klickade sig in på vår sida. – Men nu siktar vi ändå högre, rekord är till för att slås, säger Jaktjournalens chefredaktör, Holger Nilsson.

Chefredaktör Holger Nilsson är glad över att allt fler hittar till Jaktjournalens webbtidning. Bild: Jaktjournalen och Istock

Siffran, 317 346 unika besökare, är säkerställd genom branschens erkända mätverktyg för internettrafik, Google Analytics.

Chefredaktör Holger Nilsson är glad över det nya rekordet och pekar på att Jaktjournalen i augusti hade nästan 100 000 fler unika besökare än närmaste konkurrent.

– Det visar också att allt fler jägare även uppskattar vår hemsida och digitala satsning. Dessutom når våra annonsörer en stor grupp aktiva jägare, säger Holger Nilsson.

Google Analytics mäter antal webbläsare som kopplar upp sig mot Jaktjournalens server.

AKTUELLT

Ellinge Game Fair lockar jägarna

Eslöv (JJ) I slutet av augusti blir det premiär för Ellinge Game Fair på Ellinge Slott strax utanför Eslöv. I samarbete med Jaktgrossisterna kommer besökarna att kunna ta del av årets utrustningsnyheter. Jaktjournalen har utsetts till officiell mässtidning och kommer självklart också att finnas på plats.

Så ska Sverige spöa Norge i första NM för ledhundar

Nora (JJ) I månadsskiftet augusti-september avgörs det första nordiska mästerskapet för ledhundar. – Taktiken är träning och åter träning, säger norabon Tomas Lager, som leder det svenska landslaget i tävlingarna, i Jaktjournalens webbradio.

Projekt vill lyfta viltköttet

Töreboda (JJ) Det nystartade projektet ”Rätt vilt till rätt kund” vill främja en så kort viltvarukedja från skog till matbord som möjligt. Med information och utbildning vill projektledare Per Åke Jern lyfta fram viltköttet som en råvara som kan erbjudas på både privata och offentliga menyer.

Debatt: Allt mindre trovärdigt att varg inte planterats ut

De norska akademikerna Øyvind Øverli och Torstein Steine finner det allt mindre trovärdigt att planerna på utplantering av varg i Sverige aldrig genomförts. Det skriver Øverli och Steine i den här debattartikeln, som först publicerades av norska sajten Forskning.no

Annonser