Rätt prislista i Rovdjurskampanjen

Datastrul möblerade om i resultatlistorna i årets Rovdjurskampanj. Felet är åtgärdat och en ny prislista finns på hemsidan.

På grund av ett beklagligt strul med Rovdjurskampanjens databas försvann ett 20-tal resultat som skrevs in dagen efter slutdatum den 15 april. Rätt ska vara rätt och en korrekt resultatlista finns nu på Jaktjournalens hemsida under rubriken Rovdjurskampanjen.
De deltagare som drabbats av missödet kommer automatisk få sin prenumeration av Jaktjournalen förlängd med tre månader.

AKTUELLT

Skyddsjakten i Rackstad: ”Vi hoppas få bort hanen”

Värmland (JJ) Länsstyrelsen har beslutat om skyddsjakt på en andra varg i Rackstadreviret. Sex jakthundar har dödats eller skadats av vargarna och så sent som på lördagen inträffade en ny attack. – Vi hoppas få bort hanen i flocken, säger Bertil Forsberg, jaktledare och talesperson för jägarna i området.

Nyupptäckt invandrad varg i Norrbotten

Arvidsjaur (JJ) Tack vare spårsnö har länsstyrelsens personal kunnat spåra en varg öster om Arvidsjaur. Enligt DNA-analys härstammar vargen från den finsk-ryska populationen.

Rackstadvarg fälld

Arvika (JJ) Flera hundar har attackerats av varg i Rackstadreviret, Värmland. I går sköts därför en varg i området eftersom länsstyrelsen beslutat om skyddsjakt på grund av incidenterna.

Annonser