Rakblad hittade i butikens hundleksaker

Sjöbo (JJ) Rakblad har hittats i hundleksaker som är till salu i kedjan Dollarstores butik i Sjöbo. Företaget ser mycket allvarligt på det inträffade.

– Detta är riktigt otäckt och händelsen är polisanmäld, säger Jennie Ahlberg, etableringsansvarig på Dollarstore, till Lokaltidningen.se

Det var en kund som köpte en gummigris och upptäckte ett rakblad inuti leksaken. Kunden slog larm och när butikspersonalen kontrollerade resten av leksakerna hittades ytterligare rakblad i sex av dem.

För att försäkra sig om att inte fler rakblad har placerats ut i andra produkter har hela djuravdelningen genomsökts av personalen.

Nu ska butikens övervakningskameror undersökas i jakten på gärningsmannen.

0 kommentarer

AKTUELLT

Webbradio: Ingen vargjakt i norra Värmland?

Värmland (JJ) Länsstyrelsens ståndpunkt om vargpopulationen i norra Värmland har retat upp jägarnas representant i viltförvaltningsdelegationen, Lennart Johannesson. – Att kalla norra Värmland för spridningszon för varg till Dalarna är bedrövligt, säger Lennart Johannesson i Jaktjournalens webbradio.

Webbradio: Älg fälld i Jaktjournalens Vinnarjakt

Jämtland (JJ) Det går bra för jägarna i Jaktjournalens Vinnarjakt i Lidsjöberg i nordvästra Jämtland. På onsdagsförmiddagen fälldes en älg och Tomas Jonsson från Delsbo hade björn på sitt pass. Hör rapporten från jakten i Jaktjournalens webbradio.

Ännu en hund tagen av varg i gamla Rialareviret

Stockholm (JJ) På onsdagsmorgonen kom ytterligare en anmälan om en sällskapshund som blivit tagen av varg i det gamla Rialareviet. – Hundägaren säger att hon var bara någon meter från sin hund när vargen hoppade upp på stigen och tog den, berättar Mikael Pettersson vid polisen.

Annonser