Racerback gör motanmälan!

I går skrev JJ här på nätet att Vildsvinsbutiken i Åsljunga polisanmält en konkurrent. Nu gör Racerback (Jaktbiten i Karlshamn AB) en motanmälan och anklagar Vildsvinsbutiken för osant intygande och förtal.

De båda jaktbutikerna Vildsvinsbutiken och Racerback har råkat ordentligt i luven på varandra sedan Racerback felaktigt fått Vildsvinsbutikens varor.

Vildsvinsbutiken har polisanmält Racerback för att de mottagit varorna och sålt en del av dem. Samt att de inte lämnat tillbaka alla kvarstående varor.

Racerback i sin tur har nu polisanmält Vildsvinsbutiken för osant intygande och förtal då de hävdar att de återlämnat varorna. Allt enligt speditörens dokumentation.

JJ avvaktar nu eventuell utredning av polisen.

0 kommentarer

AKTUELLT

Ny matematik kan ändra vargstammens storlek

Kungsbacka (JJ) Ett nytt beräkningssätt av vargstammens storlek planerar att införas 2019. Det förslag som ligger på bordet idag skulle i ett slag kunna minska vargstammen radikalt. – Därför är det väldigt viktigt att jägarna deltar i den spillningsinventering som inleds den första oktober, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen.

Annonser