Prisutdelningen dröjer – Brandlarmet gick

Långberget (JJ) Mitt under prisutdelningen gick brandlarmet och än så länge vet vi fortfarande inte vem som vunnit älghunds-SM.

Hela hotellet i Långberget fick precis utrymmas eftersom brandlarmet har gått.

Fortfarande har inte resultatlistan från älghunds-SM 2015 offentliggjord så det är minst sagt dramatik hela vägen fram till prisutdelningen.

Jaktjournalen återkommer så fort vi får komma tillbaka in i byggnaden och kan fortsätta prisutdelningen.

 

 

AKTUELLT

Hur stoppas aktivister som saboterar vargjakt?

Västmanland (JJ) Aktivister stör vargjakten i Kölstareviret i Västmanland. – Det är märkligt att polisen inte agerar, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen i Jaktjournalens webbradio. Men polisen meddelar att utredning pågår.

Evalds företag ruinerades av Naturvårdsverket – nu stämmer han staten

Evald Hellgren bedrev en blomstrande näringsverksamhet i Örträsk i Västerbotten när Naturvårdsverket felaktigt drog in tillståndet för hans populära vildsvinsfälla Sinkabirum. Två år senare fick han rätt i kammarrätten, som konstaterade att Naturvårdsverket överhuvudtaget ”inte haft fog för sitt beslut” – men då hade hans firma ruinerats. Evald vände sig till Justitiekanslern för att få ersättning för sina förluster men fick avslag med motiveringen att Naturvårdsverkets fel inte varit tillräckligt ”uppenbart”. Nu stämmer Evald Hellgren staten med hjälp av Centrum för rättvisa.

Annonser