Premiär i Sverige för tv-kanal med jaktprogram

Från och med i går kan Telias tv-kunder i Sverige se tv-kanalen Outdoor Channel som bland annat riktar sig till jaktintresserade personer.

På kanalen kan man bland annat se serien Adventures Abroad, där får tittarna följa med till de  spektakulära jaktområden i världen. 
– Vi har genom ett specialavtal fått ensamrätt till kanalen de 15 första månaderna, något som nu kommer våra tv-kunder tillgodo. Jakt, fiske och friluftsliv är uppskattade fritidsaktiviteter bland miljontals svenskar och vi tror att Outdoor Channel kommer att locka många nya tittare, säger Kent Jonsson, chef för konsumentmarknaden inom Telia Bredbandstjänster, i ett pressmeddelande. 

 

AKTUELLT

Debatt: Genomförandet av EU-direktiv i vapenlagstiftningen

Kungsbacka (JJ) Den 3 april 2017 beslutade dåvarande statsrådet Anders Ygeman (S) att uppdra åt hovrättsrådet Kazimir Åberg att utreda vissa frågor på vapenlagstiftningens område. I Åbergs utredning föreslås hur EU:s nya vapendirektiv ska implementeras i svensk lagstiftning. Dagens debattör är kritisk till denna utredning och ger egna förslag.

Unga vargar förväntas klara sig på egen hand

Värmland (JJ) Vargvänner rasar över att alfadjuren i Rackstadreviret sköts – och att årsvalpar nu ska svälta ihjäl. Faktum är dock att det är den här årstiden många ungvargar vandrar ut från sina födelserevir.

Landfast is ger finska besökare

Umeå (JJ) Med den långvariga kylan bildas landfast is i Kvarken, mellan Finland och Sverige. Följden blir att förrymda farmarrävar traskar över till Sverige.

Annonser