Premiär i Sverige för tv-kanal med jaktprogram

Från och med i går kan Telias tv-kunder i Sverige se tv-kanalen Outdoor Channel som bland annat riktar sig till jaktintresserade personer.

På kanalen kan man bland annat se serien Adventures Abroad, där får tittarna följa med till de  spektakulära jaktområden i världen. 
– Vi har genom ett specialavtal fått ensamrätt till kanalen de 15 första månaderna, något som nu kommer våra tv-kunder tillgodo. Jakt, fiske och friluftsliv är uppskattade fritidsaktiviteter bland miljontals svenskar och vi tror att Outdoor Channel kommer att locka många nya tittare, säger Kent Jonsson, chef för konsumentmarknaden inom Telia Bredbandstjänster, i ett pressmeddelande. 

 

0 kommentarer

AKTUELLT

Uppdaterad: Rialavarg påskjuten

Riala (JJ) Vid lunchtid idag avlossades skott mot den varg som det bedrivs skyddsjakt på i Rialaområdet norr om Stockholm. Eftersök har genomförts och vargen träffades inte.

Vill ha fler älgar

Betesskadorna minskar samtidigt som älgstammen ökar något i Värmland. För att få tillbaka en meningsfull jakt krävs ett bättre anpassat skogsbruk, en adaptiv vargförvaltning och mera älg i de värmländska skogarna, skriver Svenska Jägareförbundet Värmland i ett pressmeddelande.

Webbradio: Hövdingen om vargbråket i Värmland

Värmland (JJ) Nu svarar landshövding Kenneth Johansson på kritiken mot vargförvaltningen i Värmland. Han är inte nöjd med vargsituationen i länet. – Nej, nöjd är jag inte, men vi gör det bästa utifrån de centrala beslut vi har, säger Kenneth Johansson i Jaktjournalens Webbradio.

Ny matematik kan ändra vargstammens storlek

Kungsbacka (JJ) Ett nytt beräkningssätt av vargstammens storlek planerar att införas 2019. Det förslag som ligger på bordet idag skulle i ett slag kunna minska vargstammen radikalt. – Därför är det väldigt viktigt att jägarna deltar i den spillningsinventering som inleds den första oktober, säger Jägareförbundets Gunnar Glöersen.

Annonser