Premiär för jaktdagboken

Jaktdagboken innehåller en kalender som visar dagens datum samt vilka datum där du gjort jaktnoteringar.
Du kan göra anteckningar om:
Jaktmarken
Väder
Vind
Temperatur
Viltslag
Drevtider
Antal fällt vilt
Vapen
Ammunition
Ladda upp digitala bilder
Det finns även ett utrymme för privata dagboksanteckningar.
Jaktdagboken har även en avdelning där du kan skriva in din jaktplanering samt uppgifter om dina jaktkamrater, med adress och telefonlista.
För att få ordning på viltvården finns en sida där du kan göra noteringar om vad som utförts eller ska utföras på markerna.
Det finns även en sida för handladdare där man kan spara fakta om hur du laddat dina patroner samt en sida där du kan föra in fakta om dina jakthundars jaktprovs och utställningsmeriter och ladda upp en bild av din eller dina jakthundar.

När du loggat in på www.jaktjournalen.se och klickar på jaktdagboken kommer du direkt till en registreringssida. Där fyller du i uppgifter om dig själv och bestämmer på vilket sätt som dina noteringar ska visas.Du kan välja i samtliga avdelningar om enbart du själv ska kunna se noteringarna.Du kan även välja att samtliga som loggar in på www.jaktjournalen.se kan få tillgång till att se på sidorna.Slutligen kan du välja att endast ett par utvalda jaktkompisar får tillgång till dina noteringar genom att du via formuläret skickar ett mail till utvalda jaktkamrater. Du kan helt enkelt själv välja på vilket sätt du vill sköta och hantera din dagbok och dina noteringar.Som prenumerant får du allt detta gratis. Det är bara att logga in med ditt kundnummer som du hittar på sista sidan av tidningen samt ditt postnummer. (OBS dela aldrig ut dina inloggningsuppgifter till andra).

Lycka till med jakten och jaktdagboken!

Prenumerera på Jaktjournalen(klicka på länken i menyn till höger)

AKTUELLT

Jägare i stor insats mot barnsexhandel

Stockholm (JJ) Jägarkåren är stor och när den går samman händer det grejer. I just nu pågående kampanj Musikhjälpen har jägarnas insamlingsbössa redan dragit in mer än 100 000 kronor.

Ser en ljusnande framtid för jaktfrågor i EU

Kungsbacka (JJ) Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent, Daniel Ligné, ser en ljusnande framtid för jaktfrågorna inom EU. Han tror att EU-politiker tagit lärdom av Storbritanniens utträde ur unionen. – Man inser nog att det inte går att plåga folk hur mycket som helst, säger Daniel Ligné i Jaktjournalens webbradio.

Unga jägare får testa ny jakt

Örebro/Storuman (JJ) Unga jägare i Storuman och Örebro ges möjlighet att testa olika sorters jakt. Det är Jägareförbundet som ordnar så att de får jaga på nya marker.

Annonser