Premiär för jaktdagboken

Jaktdagboken innehåller en kalender som visar dagens datum samt vilka datum där du gjort jaktnoteringar.
Du kan göra anteckningar om:
Jaktmarken
Väder
Vind
Temperatur
Viltslag
Drevtider
Antal fällt vilt
Vapen
Ammunition
Ladda upp digitala bilder
Det finns även ett utrymme för privata dagboksanteckningar.
Jaktdagboken har även en avdelning där du kan skriva in din jaktplanering samt uppgifter om dina jaktkamrater, med adress och telefonlista.
För att få ordning på viltvården finns en sida där du kan göra noteringar om vad som utförts eller ska utföras på markerna.
Det finns även en sida för handladdare där man kan spara fakta om hur du laddat dina patroner samt en sida där du kan föra in fakta om dina jakthundars jaktprovs och utställningsmeriter och ladda upp en bild av din eller dina jakthundar.

När du loggat in på www.jaktjournalen.se och klickar på jaktdagboken kommer du direkt till en registreringssida. Där fyller du i uppgifter om dig själv och bestämmer på vilket sätt som dina noteringar ska visas.Du kan välja i samtliga avdelningar om enbart du själv ska kunna se noteringarna.Du kan även välja att samtliga som loggar in på www.jaktjournalen.se kan få tillgång till att se på sidorna.Slutligen kan du välja att endast ett par utvalda jaktkompisar får tillgång till dina noteringar genom att du via formuläret skickar ett mail till utvalda jaktkamrater. Du kan helt enkelt själv välja på vilket sätt du vill sköta och hantera din dagbok och dina noteringar.Som prenumerant får du allt detta gratis. Det är bara att logga in med ditt kundnummer som du hittar på sista sidan av tidningen samt ditt postnummer. (OBS dela aldrig ut dina inloggningsuppgifter till andra).

Lycka till med jakten och jaktdagboken!

Prenumerera på Jaktjournalen(klicka på länken i menyn till höger)

AKTUELLT

Vitlöksspäckad vildsvinsfilé

Ett säkert kort på grillen. Extra gott när man späckar vildsvinsfilén med marinerade vitlöksklyftor och rostar färskpotatis i ugnen. Njut av sommaren. 4 portioner: 700 g vildsvinsfilé 12–15 marinerade vitlöksklyftor Marinad: 3 msk tomatpuré 2 pressade vitlöksklyftor 2 msk vitvinsvinäger 2 msk rapsolja 2 msk flytande honung 2 msk japansk soja Tillbehör: 1 kg små

Fuchswürger´s Barry af Clinton – En riktig allroundhund

I dag marknadsförs tysk jaktterrier i stor utsträckning som en ren kortdrivare. Men det är bara halva hundens förtjänster. En bra tysk jaktterrier fungerar lika bra över som under jord. Mattias Johnsson från Torsby vet att uppskatta den kombinationen och har en kanonhund i sin Barry.

Om stormar i vattenglas och jakthundar

Ju mer och oftare jag jagar, desto färre bekymmer har jag! Att tillbringa tid i skog och mark med bössan i nävarna och en god jakthund som sällskap skingrar tankarna och sätter saker och ting i perspektiv. Den avskalade närheten till naturen, glädjen över hundens arbete, eller lättnaden och vördnaden som infinner sig efter ett lyckat skott bidrar alltsammans till att få vardagens bekymmer att verka små och fjärran.

Björnjägarna pustar ut

Det blir ingen senareläggning av björnjakten i Västerbotten har Naturvårdsverket beslutat. Under våren och försommaren blev diskussionerna stundtals heta sedan Svenska Jägareförbundet i Västerbotten biföll en motion från en medlem i Skellefteåbygdens jaktvårdskrets om att senarelägga björnjakten i länet till älgjaktpremiären den 3 september.

Omfattande vargjakt i Norge planerad

Norge (JJ) Rovdjursnämndernas sekretariat förordade en tilldelning tolv vargar - ingen inom den så kallade vargzonen. Nu har nämndmedlemmarna beslutat om en avskjutning på ett fyrtiotal vargar, var av majoriteten inom vargzonen.

Annonser