Polisen vill ha tips om förstörda jakttorn

Jämtland(JJ) Flera jakttorn har sågats ned under sommaren. Nu efterlyser polisen tips från allmänheten.

Under sommaren har fyra anmälningar kommit in till polisen om förstörda jakttorn. Totalt handlar det om ett tiotal förstörda jakttorn kring Ås.

Brotten är svåra att utreda för polisen eftersom det kan ta lång tid innnan någon upptäcker att ett jakttorn har förstörts.
– Vi är väldigt intresserade om någon har några tips. Man kanske har sett något som inte stämmer in i bilden, säger Per Thelin, vid polisen i Jämtland, till Östersunds-Posten/op.se.

AKTUELLT

Vargen i Arvidsjaur stött ett par mil söderut

Norrbotten (JJ) Länsstyrelsens personal har lyckats stöta vargen ett par mil från Arvidsjaur och renarna i Västra Kikkejaure sameby. – Men här har den varit förut, så den har nog bara gått sin vanliga runda, säger en renskötare i Mausjaur sameby.

Film: Leif sågade loss älgen

Stockholm (JJ) Leif Gisslén räddade sannolikt livet på en älg i Stockholms skärgård i onsdags morse. Älgen hade fastnat i en gunga och Leif hjälpte den loss.

Film: Jaktjournalen testar smart vakuumpackare

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalens utrustningsredaktör Tommy Östlund har testat vakuumpackaren Foodsaver Flow och tycker det är en bra maskin för familjehushållet och för jägaren som styckar ett mindre djur åt gången.

Annonser