Polisen grep slutligen jakttornsabotör

Östersund (JJ) Varje gång jakttornsabotören kallats till rättegång har han hållit sig undan. Nu har han därför gripits av polisen för att kunna inställa sig i domstolen.

I går kväll grep polisen den man i 50-årsåldern som saboterat en mängd jakttorn i Jämtland. Anledningen till att mannen nu gripits är därför han aldrig dykt upp vid rättegångsförhandlingarna.

Fyra gånger har mannen kallats till rättegång, men varje gång har har struntat i att dyka upp. Den första rättegången skulle hållas redan för ett år sedan. Nu bestämde sig därför Tingsrätten i Östersund för att häkta mannen i sin frånvaro och i går kväll greps han i nordvästra Dalarna, rapporterar Länstidningen Östersund.

0 kommentarer

AKTUELLT

Samarbete över gränserna gav björn

Strömsund (JJ) I morse släppte Ralph Persson, sin plotthund RJ i ett känt björntillhåll i Vimmervattnet. Det blev starten på en lång jakt som buktade över flera jaktlagsgränser. Och även länsgränsen till Västernorrland.

Björnhane bet både jägarna och hunden

Ljusdal (JJ) Det gick riktigt hett till när Erik Söderlund och Axel Wallberg på tisdagen gemensamt fällde en 97-kilos björnhane. Den hann bita och skada både jägarna och en björnhund innan den föll.

Annonser