NYTT REKORD FÖR JAKTJOURNALEN!

I förra veckan satte Jaktjournalens hemsida återigen nytt besöksrekord. Denna gång med smått fantastiska 63 691 unika besökare under vecka 37!!!

Jaktjournalen är inne i en mycket stark utveckling. Allt fler jägare har upptäckt den starka kombinationen mellan papperstidning och hemsida.

Båda ökar och hemsidan – www.jaktjournalen.se – slog vecka 37 ett nytt fantastiskt rekord som nu är 63 691 unika besökare på en enda vecka!

Den förra rekordnoteringen var från björnjaktspremiären i augusti då vi hade 35 733 unika besökare på en vecka.

– Det vi nu ser är resultatet av ett långsiktigt arbete med både tidning och hemsida. Framgångarna ger oss också extra energi för att fortsätta utveckla konceptet tidning och hemsida, förklarar  Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.  

0 kommentarer

AKTUELLT

Varför väcker ni björnar, Brunberg?

Kungsbacka (JJ) En film på Youtube visar hur svenska forskare gräver ut och väcker en björn i vinteridet. Vi frågar Sven Brunberg på Skandinaviska björnforskningsprojektet varför de väcker björnar.

Vinnarjakt på gång

Lidsjöberg (JJ) I dag reser vi på Jaktjournalen till Ströms Vattudal för att spendera ett par jaktdagar tillsammans med fem taggade prenumeranter.

Älgdrev rakt genom centrala Råneå

Norrbotten (JJ) Älgjägaren Anders Nordström har aldrig varit med om något liknande. Den stora älgtjuren valde att springa rakt genom centrala Råneå när den fick jämthunden Bullen efter sig.

Skogsägare vill minska rådjursstammen

Gotland (JJ) Egentligen skulle vi behöva skjuta av 5 000 rådjur i en smäll, säger Jan-Erik Dahlbom, skogsinspektör i ett uttalande till tidningen Helagotland.se. Rådjuren på ön äter upp skogsplantorna för skogsbrukarna där.

Meningen med livet

För de allra flesta arter består meningen med livet i att föröka sig och föra sina gener vidare till en ny generation. Människan har en tendens att överdriva.

Jägarna hade rätt

Årets björnjaktpremiär blev som vanligt både spännande och intensiv. En av björnjägarna som Jaktjournalen pratade med vid 08-tiden på morgonen den 21 augusti berättade för mig i samband med att han just fällt en björn. – Här i Gävleborg får man bara en chans så det gäller att allt funkar. Vad han menar är att

Bästa grytan på rådjur

Rådjuret finns i stort sett i hela landet och är dessutom ett av vårt populäraste matvilt. Med all rätt då rådjursköttet enkelt kan möras och är fintrådigt. Lyxar du dessutom till det med att göra en riktigt god gryta av rådjursköttet behöver du inte vara rädd att misslyckas. Ett av många goda recept hittar du

Annonser