NYTT REKORD FÖR JAKTJOURNALEN!

I förra veckan satte Jaktjournalens hemsida återigen nytt besöksrekord. Denna gång med smått fantastiska 63 691 unika besökare under vecka 37!!!

Jaktjournalen är inne i en mycket stark utveckling. Allt fler jägare har upptäckt den starka kombinationen mellan papperstidning och hemsida.

Båda ökar och hemsidan – www.jaktjournalen.se – slog vecka 37 ett nytt fantastiskt rekord som nu är 63 691 unika besökare på en enda vecka!

Den förra rekordnoteringen var från björnjaktspremiären i augusti då vi hade 35 733 unika besökare på en vecka.

– Det vi nu ser är resultatet av ett långsiktigt arbete med både tidning och hemsida. Framgångarna ger oss också extra energi för att fortsätta utveckla konceptet tidning och hemsida, förklarar  Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.  

AKTUELLT

Stängda viltövergångar stoppar älgar i Långed

Nordmaling (JJ) Älgarna som kommer vandrande till Långed kan inte fortsätta över E4:an och ned till kusten. Trafikverket har stängt tre viltövergångar för att hindra renar att komma ut på vägen. – Älgarna blir fångade och jagade, säger jägaren Henning Hallström.

Prisvärda nykomlingar från F.A.I.R.

Italienska F.A.I.R. fortsätter att erbjuda nyheter på hagelmarknaden. F.A.I.R. Game och F.A.I.R. Light. Light kan ses som en mindre kopia av Game. Både kolv och pipset har kortats. Viktskillnaden är två hekto. Inte mycket kan tyckas men efter en dag i skogen eller på fjället blir det skillnad. Båda bössorna är gedigna och välarbetade. Dessutom prisvärda.

Malmbäckaren Foxii – En av hamiltonrasens främsta rävhundar!

Att vara 20 år och ha en egen stövare tillhör ovanligheterna. Att hunden också är champion är ändå mer sällsynt. För Jesper Karlsson, Kville och hans hamiltontik SE J (RÄV)CH Malmbäckaren Foxii är det inga konstigheter. Stövarjakten har legat varmt om hjärtat sedan barnsben och sedan han köpte Foxii har jakten gått som på räls.

Utredning hotar jakthundsträning

Nyligen presenterade regeringen ett förslag till ny djurskyddslag, ett förslag som berör jakthundsträning och jakt på flera punkter. Men i dagsläget är det oklart hur djurskyddslagen ändras, först ska en remiss behandlas av lagrådet.

Lider svenska jägaren av restviktsneuros eller…?

Vi har nog alla suttit i den där jaktstugan eller vad det nu är, när kalibrar och kulor kommit på tal. Ni vet, helt plötsligt är alla experter och vet exakt vad som biter bäst på älgar, vildsvin och björnar. I bland kanske med en rätt ringa erfarenhet?

Annonser