Nya kulhål oroar

Munkarp (JJ) I mitten av december hittade en boende i Munkarp kulhål i sitt hus. Han har nu anmält händelsen till Polisen.

Det är den andra episoden med kulhål sedan i somras. Då hittade Munkarpsbon fem kulhål i ett fönster i hemmet och polisanmälde dem. Mannen har även kontaktat jägare som jagar i området men de säger att de inte har skjutit mot hans hus, rapporterar Skånska Dagbladet.

AKTUELLT

Vargen i Arvidsjaur stött ett par mil söderut

Norrbotten (JJ) Länsstyrelsens personal har lyckats stöta vargen ett par mil från Arvidsjaur och renarna i Västra Kikkejaure sameby. – Men här har den varit förut, så den har nog bara gått sin vanliga runda, säger en renskötare i Mausjaur sameby.

Film: Leif sågade loss älgen

Stockholm (JJ) Leif Gisslén räddade sannolikt livet på en älg i Stockholms skärgård i onsdags morse. Älgen hade fastnat i en gunga och Leif hjälpte den loss.

Film: Jaktjournalen testar smart vakuumpackare

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalens utrustningsredaktör Tommy Östlund har testat vakuumpackaren Foodsaver Flow och tycker det är en bra maskin för familjehushållet och för jägaren som styckar ett mindre djur åt gången.

Annonser