Ny verksamhetschef för Jaktia

Lars Martinsson, har fått lämna sin befattning som VD för Jaktia AB, landets största butikskedja för jakt-fiske och friluftsliv. Till ny verksamhetsledare har styrelsen utsett Magnus Olsson.

Lars Martinsson tillträdde som VD år 2004. Han är även delägare i företaget som har ett 30- tal butiker i landet.
Förra veckan beslutade styrelsen att tillsätta Magnus Olsson som verksamhetsledare för företaget. Olsson har tidigare arbetat som VD för EM Home och varit nordisk marknadschef för Stadium.

– Styrelsens beslut är en angelägnhet mellan styrelsen och Martinsson, säger Lars Bergqvist, styrelseordförande i Jaktia AB.

– Det är definitivt ingen kris i Jaktia, säger Berqvist. Orsaken till styrelsens beslut är att arbetet mellan Martinsson och styrelsen inte fungerat. Det är styrelsens ansvar att se till att företaget fortsätter att utvecklas i rätt riktning, säger Lars Bergqvist.

Jaktia AB ägs till 47 procent av Investmentbolaget Profura, Lars Martinsson äger 37 procent.

0 kommentarer

AKTUELLT

Vargdrabbad matte berättar om attacken

Vallentuna (JJ) Ann-Margret Neikter berättar nu i media hur det gick till när hennes cavalier king charles spaniel blev tagen av varg. – I ögonblicket jag vände mig om och tittade ner, bet den Lacey i nacken, berättar hon för Mitt i hela Stockholm.

Johans nya Blaser funkar inte

Västerås (JJ) Johan Rydberg har kostat på drygt 35 000 kronor för att få ett pålitigt vapen för björnjakt och eftersök. Men den nya studsaren, Blaser R8, funkar inte - den kastar inte ut tomhylsorna.

Annonser