Ny VD för Gyttorp

Kjell Edholm har rekryterats som VD för Gyttorp.

  
Kjell Edholm blir nye VD på Gyttorp. Kjell har stor erfarenhet av såväl företaget som branschen då han suttit i bolagets styrelse under många år och kunnat följa dess utveckling.

Kjell har också en stor erfarenhet av jakt och skytte och har varit landslagsman i olympisk trap och har ett antal SM titlar i bagaget. Kjell blev individuell svensk mästare 1999 och han har ett antal SM guld även i lag för Gyttorps Sportskytteklubb.

Senast kommer Kjell från en befattning som VD för PartnerTech Karlskoga som sysslar med tillverkning av komplexa mekanikprodukter bland annat till försvars- och telekomindustri.

Kjell kommer att tillträda sin befattning så snart hans efterträdare har rekryterats på PartnerTech.

0 kommentarer

AKTUELLT

Webbradio: Älg fälld i Jaktjournalens Vinnarjakt

Jämtland (JJ) Det går bra för jägarna i Jaktjournalens Vinnarjakt i Lidsjöberg i nordvästra Jämtland. På onsdagsförmiddagen fälldes en älg och Tomas Jonsson från Delsbo hade björn på sitt pass. Hör rapporten från jakten i Jaktjournalens webbradio.

Ännu en hund tagen av varg i gamla Rialareviret

Stockholm (JJ) På onsdagsmorgonen kom ytterligare en anmälan om en sällskapshund som blivit tagen av varg i det gamla Rialareviet. – Hundägaren säger att hon var bara någon meter från sin hund när vargen hoppade upp på stigen och tog den, berättar Mikael Pettersson vid polisen.

Varför väcker ni björnar, Brunberg?

Kungsbacka (JJ) En film på Youtube visar hur svenska forskare gräver ut och väcker en björn i vinteridet. Vi frågar Sven Brunberg på Skandinaviska björnforskningsprojektet varför de väcker björnar.

Vinnarjakt på gång

Lidsjöberg (JJ) I dag reser vi på Jaktjournalen till Ströms Vattudal för att spendera ett par jaktdagar tillsammans med fem taggade prenumeranter.

Älgdrev rakt genom centrala Råneå

Norrbotten (JJ) Älgjägaren Anders Nordström har aldrig varit med om något liknande. Den stora älgtjuren valde att springa rakt genom centrala Råneå när den fick jämthunden Bullen efter sig.

Skogsägare vill minska rådjursstammen

Gotland (JJ) Egentligen skulle vi behöva skjuta av 5 000 rådjur i en smäll, säger Jan-Erik Dahlbom, skogsinspektör i ett uttalande till tidningen Helagotland.se. Rådjuren på ön äter upp skogsplantorna för skogsbrukarna där.

Annonser