Ny säsong av Jaktlust på TV12

Kungsbacka (JJ) Det blir en ny säsong av Thomas Ekberg och Mikael Jägares jaktprogram Jaktlust. I november har serien premiär på TV12

Det blir en rad olika svenska jaktformer med en salig blandning av allt från fågeljakt och klövviltsjakt.
I september beger sig också teamet bakom Jaktlust, Thomas Ekberg och Mikael Jägare, till Skottland för att spela in film om kronhjortjakt.

Man kan följa arbetet med TV-serien, se foton och film från när arbetet med serien fortskrider i Jaktlust´s facebookgrupp www.facebook.com/jaktlustcom

Bild: Thomas Ekberg och Mikael Jägare på spaning efter nya äventyr.
AKTUELLT

Bjud på Mannerströms kryddiga vildsvinsskinka

Kungsbacka (JJ) Mästerkocken Leif Mannerström bjuder nu i juletider Jaktjournalens läsare på ett härligt vildsvinsskinkerecept. Det är vilt, kryddigt och doftar jul. Överraska släkten och sätt lite guldkant på årets julbord.

Delade meningar om antal lodjur i Blekinge

Blekinge (JJ) Länsstyrelsen uppskattar att det finns mellan 15 och 20 lodjur i Blekinge län. Jägarnas Riksförbund tror att det är en kraftig underskattning och vill ha jakt på 30 lodjur i vinter.

Vargen i Arvidsjaur stött ett par mil söderut

Norrbotten (JJ) Länsstyrelsens personal har lyckats stöta vargen ett par mil från Arvidsjaur och renarna i Västra Kikkejaure sameby. – Men här har den varit förut, så den har nog bara gått sin vanliga runda, säger en renskötare i Mausjaur sameby.

Annonser