Ny jaktmässa söder om Göteborg

Göteborg (JJ) Ny jaktmässa ”Göteborg Game Fair" tar plats på Tjolöholms Slott i Västsverige 2016!

Från Vänster: Stefan Besterman Mässgeneral, Maria Sidén VD Tjolöholms Slott, Peter Besterman VD Besterman AB, Maria Förssell Six Enhetschef Restaurang & Hotell, Pernilla Karlsson Enhetschef Kultur & Evenemang

Efter två fantastiska år med succémässan Sunne Jaktmässa är det nu klart för en ny spännande jaktmässa 2016, nu längre västerut och på Tjolöholms Slott i (Fjärås) Kungsbacka.

– Vi är väldigt glada för nya jaktmässan och vi har i dagarna fått klart med det sista inför mässan på slotts området, vi har lagt mycket tid och har verkligen lyckats hitta en fantastisk plats. Säger mässgeneralen Stefan Besterman.

Jaktmässan ”Göteborg Game Fair” skapar nya potentiella möjligheter för både publiken och utställarna. Vi vill att besökaren skall få en helhetsupplevelse där man kan prata, smaka och prova på allt om jakt, lyssna på flera av våra kända profiler och föredragshållare samt möta utställare och partners som kommer att att kunna presentera många av de senaste nyheterna hos oss under mässan 2016. Vi vill skapa en mässa både för den riktigt jaktintresserade men även för hela familjen.

Den 14-15 maj 2016 öppnar portarna till nya jaktmässan ”Göteborg Game Fair” på Tjolöholms Slott i (Fjärås) Kungsbacka.

AKTUELLT

Skyddsjakten i Rackstad: ”Vi hoppas få bort hanen”

Värmland (JJ) Länsstyrelsen har beslutat om skyddsjakt på en andra varg i Rackstadreviret. Sex jakthundar har dödats eller skadats av vargarna och så sent som på lördagen inträffade en ny attack. – Vi hoppas få bort hanen i flocken, säger Bertil Forsberg, jaktledare och talesperson för jägarna i området.

Nyupptäckt invandrad varg i Norrbotten

Arvidsjaur (JJ) Tack vare spårsnö har länsstyrelsens personal kunnat spåra en varg öster om Arvidsjaur. Enligt DNA-analys härstammar vargen från den finsk-ryska populationen.

Rackstadvarg fälld

Arvika (JJ) Flera hundar har attackerats av varg i Rackstadreviret, Värmland. I går sköts därför en varg i området eftersom länsstyrelsen beslutat om skyddsjakt på grund av incidenterna.

Annonser