Ny jaktmässa söder om Göteborg

Göteborg (JJ) Ny jaktmässa ”Göteborg Game Fair" tar plats på Tjolöholms Slott i Västsverige 2016!

Från Vänster: Stefan Besterman Mässgeneral, Maria Sidén VD Tjolöholms Slott, Peter Besterman VD Besterman AB, Maria Förssell Six Enhetschef Restaurang & Hotell, Pernilla Karlsson Enhetschef Kultur & Evenemang

Efter två fantastiska år med succémässan Sunne Jaktmässa är det nu klart för en ny spännande jaktmässa 2016, nu längre västerut och på Tjolöholms Slott i (Fjärås) Kungsbacka.

– Vi är väldigt glada för nya jaktmässan och vi har i dagarna fått klart med det sista inför mässan på slotts området, vi har lagt mycket tid och har verkligen lyckats hitta en fantastisk plats. Säger mässgeneralen Stefan Besterman.

Jaktmässan ”Göteborg Game Fair” skapar nya potentiella möjligheter för både publiken och utställarna. Vi vill att besökaren skall få en helhetsupplevelse där man kan prata, smaka och prova på allt om jakt, lyssna på flera av våra kända profiler och föredragshållare samt möta utställare och partners som kommer att att kunna presentera många av de senaste nyheterna hos oss under mässan 2016. Vi vill skapa en mässa både för den riktigt jaktintresserade men även för hela familjen.

Den 14-15 maj 2016 öppnar portarna till nya jaktmässan ”Göteborg Game Fair” på Tjolöholms Slott i (Fjärås) Kungsbacka.

AKTUELLT

Tracker har fått svenska ägare

Åmotsfors (JJ) Finska hundpejlföretaget Tracker har fått svenska ägare och satsar nu hårt på att utveckla produkter och kundservice. Investmentbolaget Nalka har bildat koncernen Open Air Group som satsar på företag inom jaktsegmentet.

Björn skjuten i Los

Hälsingland (JJ) En av de närgångna björnarna sköts på måndagskvällen inne i byn Los i Ljusdals kommun.

Björnjaktsbeslutet möts av besvikelse och glädje

Västerbotten (JJ) Björnjägaren Jonas Nordström skrek ut sin glädje när han fick beskedet att björnjakten startar som vanligt 21 augusti. – Jag vrålade så att jobbarkompisarna säkert ramlade ut sina stolar, säger Jonas Nordström.

Film: Så lär du din hund att apportera villkorslöst

Kungsbacka (JJ) På fågeljakten är en bra apportör ovärderlig. Att lära sin fågelhund apportera ordentligt är därför viktigt. JJ:s medarbetare Jonas Seger har 30 års erfarenhet av fågelhundar och vet vad som krävs för att få hunden att apportera även när det är svåra förhållanden.

Annonser