Ny jaktbutik i Uppsala

Uppsala (JJ) Interjakt öppnar av en ny butik i Uppsala under våren 2015. Iordningställandet av lokaler är i full gång och invigning äger rum i början av nästa år.

Föreningen som idag bedriver verksamhet i både Sverige och Norge är inne i en expansiv fas, och ser med glädje fram emot kommande år med nya marknader och möjligheter. Förberedelserna är i full gång och butiken i Uppsala börjar nu ta form.

– Att få jobba med Interjakt skall bli mycket intressant, bearbeta en marknad som sträcker sig från Stockholm i syd till Gävle i norr skall bli riktigt kul och spännande, säger tillträdande butikschefen Nicklas Johansson.

Interjakt Uppsala är ett nystartat företag som ägs av KFP Teknik AB. Den nya butiken kommer att innehålla ett stort sortiment på vapen, konfektion och ammunition. Datum för invigning kommer att presenteras via hemsidor och sociala medier.

AKTUELLT

Befarade vargskador var bett efter björn

Hälsingland (JJ) Den stövare som blev svårt biten av rovdjur på tisdagsförmiddagen, söder om Alfta och Bollnäs, attackerades av björn, inte varg. – Det var svårt att bedöma, säger besiktningsman Bert Eriksson.

Alla hundar uttagna inför Småhunds-SM

Ydre (JJ) På måndag släpps Sveriges tolv bästa drivande hundar i skogarna utanför Ydre. Då avgörs nämligen 2017 års upplaga av Småhunds-SM. Jaktjournalen liverapporterar såklart.

Fällde guldbock på första jakten

Falköping (JJ) Det blev max utdelning för 15-årige Emil Nilsson när han gick ut på sin första uppsiktsjakt: Han fällde en guldbock. – Vi hade sett den under sommaren men trodde inte att den var så stor, säger pappa Peter som satt bredvid och filmade dramatiken.

Känner sig lurade på godsjakt

Skåne (JJ) Tio jägare köpte jakt på ett gods och betalade tillsammans 130 000 kronor. Det visade sig dock att den som sålde jakten inte ägde marken i området.

Överviktiga jakthundar

Övervikten har ökat markant bland svenskarna de senaste åren. Och det verkar som om den trenden även gäller våra jakthundar.

Jägarna tvingas ta smällen

De senaste veckorna har det debatterats flitigt runt vildsvinsstammen och de skadeproblem som uppstått inom vissa områden. Man pratar om skador för mångmiljonbelopp som drabbar lantbruk, villaägare och trafik i första hand.

Annonser